Synology NAS Server DS415play 4xHDD

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

DS415play
Synology

Popis

Synology NAS Server DS415play 4xHDD

 

Firma Synology, známy výrobca NAS (Network-attached storage) systémov, prináša do našej ponuky NAS server DS415play, ktorý funguje ako špičková multimediálne centrá. Vďaka tomu je možné ľahko zdieľať multimediálny obsah na veľa zariadení v domácnosti. Server Synology DS415play Disc Station je určený pre centralizáciu vašich multimediálnych zbierok a jednoduché zdieľanie v domácej sieti. Bol optimalizovaný pre spracovanie multimédií a ponúka rýchle prekódovanie formáte Full HD a zaisťuje bezproblémový prenos dátových prúdov do najmenších zariadení vo vašej domácej sieti.

 

Ospravedlňujeme sa, popis obrázku chybí.Společnost Synology umožňuje stiahnuť aplikáciu do Vašich mobilných zariadení a potom sa potom budete môcť dostať k Vášmu multimediálnemu obsahu uloženého na NAS úložisku len za pomoci internetu. Pomocou aplikácie QuickConnect sa môžete k Vášmu NAS serveru pripojiť aj v prípade že Vaše sieťové prostredie neponúka možnosť verejnej IP adresy alebo konfigurácia odovzdávanie port. Vďaka nastaviteľnému QuickConnect ID sa môžete na server Synology NAS prihlásiť z rozhrania prehliadača DSM, nástrojov plochy Synology a mobilných aplikácií.

 

Ak si chcete z klasickej domácnosti urobiť multimediálne, tak iste neoľutujete zakúpením kvalitného televízora, prehrávača alebo reproduktorov. Ak tieto prístroje navyše budú podporovať sieť DLNA, môžete s nimi prehrávať uložený multimediálny obsah na tomto NAS úložisku. Budete tak mať svoje dáta ľahko a rýchlo prístupná a môže ich využívať ďaleko väčší počet rodinných príslušníkov.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Parametre

RAID: Áno

Úroveň RAID: 0-striping, 1-mirroring, 5-striping, 6-striping, 10-mirroring, JBOD

Veľkosť HDD: 2.5 "-Sat, 3.5" -Sat

Počet slotov pre HDD: 4

 

Porty

USB 3.0: Áno

Počet ethernet portov: 1

Počet portov USB 2.0: 3

Počet portov USB 3.0: 2

 

Kompatibilita HDD

 

https://www.synology.com/en-us/compatibility/hd/DS415play

 

Fyzické charakteristiky

Podľa využitia: Domácnosti

Prevedenie: stolný

Výška [mm]: 165

Šírka [mm]: 203

Dĺžka [mm]: 233,2

Hmotnosť [g]: 2 030