Synology NAS Server DS416 4xHDD

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

DS416
Synology

Popis

Kompletné NAS server pre až štyri pevné disky, ktoré možno využiť na efektívne zdieľanie, či zálohovanie dôležitých dát v malých a stredne veľkých podnikoch. Veľkou výhodou je jeho vysoký výkon a zároveň nízka energetická náročnosť. NAS môžete tiež využiť ako domáce zábavné multimediálne centrum, alebo pre domáce či firemné nahrávanie dát z IP kamier. NAS ponúka jednoduchú výmenu diskov aj za prevádzky, vysokú stabilitu a výkon, Duálny LAN sieťové pripojenie s vysokým zabezpečením dát a bezproblémové zdieľanie dát medzi platformami Windows, Mac a Linux.

 

Zabudovaný FTP server má vysoké Firewall zabezpečenie s podporou automatického blokovania IP adries a zaisťuje tak bezpečné zdieľanie súborov cez internet. Pre užívateľov, ktorí sú stále na cestách a potrebujú sa k NAS serveru pripojiť odkiaľkoľvek je tu jednoduchá vzdialená kontrola a pripojenie pomocou mobilných zariadení. Navyše je vybavený praktickými firemnými a kancelárskymi aplikáciami, ktoré uľahčia vašej firme prácu a zdieľanie firemných dát.

 

Po zapojení NAS servera DS416 do domácej alebo firemnej siete je možné využiť dvojicu gigabitových ethernetových rozhraní. Vďaka podpore technológie USB 3.0, ktorá má teoretickú rýchlosť prenosu až 5 Gb / s, teda 10-krát vyššia než USB 2.0, trvá DS416 menej času prenos dát s externými pevnými diskami a spotrebuje menej energie.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Základné parametre

RAID: Áno

Úroveň RAID: 0-striping, 1-mirroring, 5-striping, 6-striping, 10-mirroring, JBOD

Veľkosť HDD: 2.5 "-šaty, 3.5"-šaty

Počet slotov pre HDD: 2

 

Porty

USB 3.0: Áno

Počet ethernet portov: 2

Počet portov USB 3.0: 3

 

Kompatibilita HDD/SSD

 

https://www.synology.com/en-global/compatibility?search_by=products&category=hdds&p=1&product_bays=4&product_name=DS416

 

Fyzické charakteristiky

Podľa využitia: Firemné

Prevedenie: stolný

Výška [mm]: 165

Šírka [mm]: 203

Dĺžka [mm]: 233,2

Hmotnosť [g]: 2 040