THRUSTMASTER Základňa Xbox One a PC VOLTH0117

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

VOLTH0117
Thrustmaster

Popis

-         Volantová základňa s 900° uhlom a Force Feedback technológiou kompatibilná s PC a XBOX One. Užite si šoférovanie ako v reálnom aute vďaka servomotoru na priemyselnej úrovni so super hladkou hmatovou odozvou volantu a ultra-responzívnymi a realistickými efektmi s nulovou latenciou.

-         Nový dvojremeňový systém zabezpečuje hladkú a plynulú akciu so supertichým chodom. Už žiadny mechanický rámus, len pohodlný zážitok zo šoférovania na okruhu.

-         Mimoriadnu precíznosť volantovej základni umožňuje technológia H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology s bezkontaktým magnetickým senzorom, ktorý zabezpečí, že sa precíznosť nezníži ani po dlhšom čase. A pod presným volantom je myslený skutočne presný volant s 16-bitovým rozlíšením, čo predstavuje rozoznávanie až 65 536 uhlov otočenia.

-         Volant umožňuje otáčanie až do 900° a špeciálnu funkcionalitu poskytuje tiež originálne XBOX tlačidlo. Vďaka pripojeniu k PC je taktiež možné aktualizovať firmvér vo volantovej základni.

-         Meniť volanty je mimoriadne jednoduché a rýchle vďaka technológii Thrustmaster Quick Release System - stačí pár pohybov a volant vymeníte ľahko za druhý.

-         Pre bezpečné uchytenie na každej podložke je základňa vybavená pevnými úchytmi pre takmer akýkoľvek druh stola.

-         Základňa je kompatibilná s odnímateľnými volantmi Thrustmaster na PC a XBOX One.

-         Taktiež je kompatibilná s pedálmi Thrustmaster T3PA a T3PA Pro a prevodovkou Thrustmaster TH8A.

-         Pri použití s PC je základňa kompatibilná so všetkými USB pedálmi aj prevodovkami podporujúcimi Multi-USB.