Tlačiareň elio XP-Q80I VRP
  • Tlačiareň elio XP-Q80I VRP
  • Tlačiareň elio XP-Q80I VRP

Tlačiareň elio XP-Q80I USB - RS232 VRP

Táto VRP tlačiareň momentálne nie je dostupná.

Odporúčame vám objednať tento náhradný model - Tlačiareň ExVan N80II USB VRP

Cena s DPH: 119,00 €
XP-Q80I
elio

Popis

Kompaktná tlačiareň účteniek Elio XP-Q80I USB+RS232 patrí na trhu pokladničných tlačiarní vo svojej triede medzi jednu z najžiadanejších a to vďaka bohatej výbave a nízkej cene.

Tlačte účtenky doslova rýchlosťou blesku. Dáte povel k tlači Elio XP-Q80I USB+RS232 takmer v tom istom okamihu máte účtenku pripravenú pre odovzdanie zákazníkovi. Nebude Vás zdržiavať dlhé čakanie ako v prípade pomalších tlačiarní, pretože rýchlosť tlače 200mm / s spoločne so strihom účtenky, a automatickým otvorením pokladničné zásuvky v prípade jej pripojení sa deje automaticky v jednom okamihu.

Tlačiarni Elio XP-Q80I USB+RS232 je samozrejmosťou maximálny komfort pre užívateľa. Ak potrebujete na účtenke tlačiť dlhšie názvy položiek tak, tlačiareň Elio XP-Q80I USB+RS2232 s tlačou na rolku termo-papiera šírky 80mm je jasnou voľbou. Navyše po tlači pohodlne odovzdáte účtenku zákazníkovi vďaka funkcii automatického strihu zabudovanými nožnicami, ktoré tak odstraňujú ťažkopádne prestrihávanie účteniek a tým aj šetrí nielen vašu nervovú sústavu, ale aj vašu peňaženku.

Elio XP-Q80I USB+RS232 môžete pripojiť ako pomocou USB tak i cez RS232 vstup. Samozrejmosťou je aj konektor RJ11 / 12 a 24V/1A pre pripojenie pokladničnej zásuvky a jej následné automatické otváranie po príkaze k tlači účtenky.

Elio XP-Q80I USB+RS2232 je jasným konkurentom drahým tlačiarňam od svetových značiek.

Veľkým plusom tejto malej stolovej tlačiarni je možnosť tlačiť pokladničné doklady z VRP - virtuálnej registračnej pokladnice na štandardný 80 mm široký termopapier.

  • Vysoká rýchlosť tlače
  • Jednoduché vkladanie papiera
  • Jednoduchá obsluha

Obsah balenia:

  • tlačiareň elio XP-Q80I USB + RS232
  • kotúčik termo papierovej pásky

Súvisiace produkty