TP-Link AC500 Wireless Controller

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

AC500
TP-Link

Popis

V dnešnej dobe firmy od svojich bezdrôtových sietí požadujú čoraz väčšiu flexibilitu a bezpečnosť, aby mohli držať krok so svetom, v ktorom sa veci odohrávajú veľmi rýchlo. Nový rad Auranet CAP zaisťuje nielen to, ale ešte oveľa viac. Access point CAP spoločnosti TP-Link spolupracuje s bezdrôtovými ovládačmi Auranet s cieľom zabezpečiť škálovateľné riešenia s vynikajúcimi parametrami Wi-Fi a jednoduché začlenenie do prevádzky.

 

Centralizované riadenie a automatické zisťovanie zariadení

Pomocou bezdrôtových ovládačov Auranet môžete naraz riadiť stovky prístupových bodov. Vďaka funkcii automatického zisťovania pripojených zariadení je pridávanie nových prístupových bodov úplne jednoduché. Ovládače access pointy detegujú, uplatní ich konfiguračné nastavenia a začnú je centrálne riadiť, akonáhle sa pripojí do siete - a vy sa tak môžete sústrediť na veci, ktoré sú pre vás podstatné.

 

Neobmedzená škálovateľnosť bez licenčných poplatkov

Rozšírte svoju sieť bez komplikácií a vtedy, keď to potrebujete. Licenčné poplatky sa neuplatňujú v žiadnej fáze a vy si môžete vybrať z ponuky bezdrôtových ovládačov, ktoré budú zodpovedať vašej predstave o celkovom výsledku.

 

Ovládač s vysoko kvalitnými parametrami hardvéru

Bezdrôtové ovládače Auranet sú osadené veľmi výkonnými dvojjadrovými procesormi s taktom 1 GHz, ktoré zaisťujú stabilitu siete. V spojení s ďalšími sofistikovanými hardvérovými komponentmi je tak zaručená špičková spoľahlivosť a všetky bezdrôtové funkcie.