TRACER Premium PRO, Mikrofónová sada USB TRAMIC46788

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

TRAMIC46788
Tracer

Popis

Vysoko kvalitný zvuk

Hviezdou súpravy Tracer Premium Pro je nepochybne profesionálny kondenzátorový mikrofón s kardioidným polárnym vzorom. Vďaka tomu sa môže pochváliť oveľa väčšou citlivosťou ako dynamické modely, širokou frekvenčnou odozvou, nízkym skreslením a nízkym šumom. Mikrofón zhromažďuje a spracúva zvuk čo najčistejším a najprirodzenejším spôsobom, a preto je ideálny pre profesionálne a amatérske štúdiové nahrávky a pre streamovanie na YouTube.

 

Pohodlie nahrávania

Mikrofón Tracer Premium Pro je vybavený konektorom USB, vďaka čomu je mimoriadne univerzálny a pohodlný na používanie - nepotrebuje externé rozhranie. Stačí ho zapojiť do ľubovoľného zariadenia s USB portom a je hotovo! Vďaka tomu je zariadenie ideálne aj na mobilné nahrávanie - bude fungovať s vašim smartfónom. Vďaka funkcii Plug & Play nepotrebuje mikrofón žiadnu konfiguráciu - je pripravený na použitie ihneď po pripojení.

 

Pohodlný statív v cene

Vďaka oceľovému nastaviteľnému stojanu je použitie mikrofónu stabilné a bezpečné. Možnosť nakláňania (120 stupňov), otáčania (360 stupňov) a vodorovného pohybu vám umožňuje nastaviť mikrofón do najpohodlnejšej polohy. Na stojan sa hodia aj mikrofóny Blue Yeti a Blue Snowball. Držiak na 2,8 cm kôš sa hodí na väčšinu mikrofónov dostupných na trhu - vďaka tomu môžete na svoju výbavu použiť aj tento statív.

 

Základné parametre

Kardioidný kondenzátorový mikrofón

Veľká membrána

Citlivosť mikrofónu: 45 dB +/- 2 dB

Redukcia hluku

Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz

Plug & Play

Súčasťou je antivibračný kôš

Statív so závitom 6,25 mm (5/8")

Rukoväť koša s priemerom 2,8 cm (1,1")

USB vstup

POP filter a penový uzáver