Trojfarebná originálna atramentová kazeta HP 23 C1823D

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C1823D
HP

Popis

Prehľad

Trojfarebné originálne tlačové kazety HP 23 poskytujú vysoký výkon, farebný text a grafiku v prezentačnej kvalite a obrázky vo fotografickej kvalite rýchlo a jednoducho.

Funkcie

Výnimočná kvalita tlače na ľubovoľný papier – dokonca aj na bežný obyčajný papier. Kompatibilné s celou paletou tlačových médií HP. Ideálne pre rozličné tlačové potreby. Navrhnuté na spoluprácu s tlačiarňami úvodného radu HP Deskjet 800.
Ideálne pre tlač fotografií so živými farbami a realistických obrázkov. Vhodné na tlač firemných materiálov s veľkým účinkom, ako napríklad správy, bulletiny, grafické návrhy a podobne. Skvelé pre tvorivé projekty a školské alebo vysokoškolské práce.
Univerzálna tlač – vynikajúce výsledky na všetkých papieroch, dokonca aj na obyčajnom každodennom papieri. Navrhnuté na prácu s papiermi HP a tlačiarňami HP pre optimálne výsledky. Kompatibilné s celou škálou tlačových médií HP od fotopapierov až po priesvitné fólie.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Trojfarebné
Veľkosť kvapky atramentu
10 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze farbiva
Výdatnosť strán (farebné)
Asi 620 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované na tlačiarni HP Deskjet 710c. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
–15 až 35 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 60 °C

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
118 x 41 x 157 mm
Hmotnosť balenia
0,18 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici
Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny