TrueCam A5S - kamera do auta (Full HD, GPS, české menu) TRUECAMA5S

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

TRUECAMA5S
TrueCam

Popis

TrueCam A5s

Hľadáte naozaj profesionálnu autokameru? Nehľadajte ďalej …

TrueCam A5s

Špičková kamera do auta s označením TrueCam A5s je ako stvorená pre toho, kto hľadá profesionálny a špičkový výkon bez kompromisov. Záznam vo Full HD rozlíšení ponúkne skvelú rozoznateľnosť osôb či poznávacích značiek a GPS modul súčasne poskytuje presné informácie o Vašej polohe a rýchlosti s následnou možnosťou zobrazenia na mape. Kamera je vybavená funkciou detekcie rýchlostných radarov a upozorní Vás aj na úseky, v ktorých je potrebné dbať na zvýšenú pozornosť. TrueCam A5s umožňuje veľmi kvalitné nočné natáčanie vďaka veľkému svetelnému rozsahu. Špičkový G-senzor dokáže detekovať náraz a uzamkne tak aktuálny videozáznam proti zmazaniu. Pomocou veľkého LCD displeja je možné ho navyše kedykoľvek prezrieť.

Vďaka českému menu možno kameru ľahko ovládať, a využiť tak naplno jej potenciál, ktorý umožňuje trebárs manuální zamknutie záznamov počas natáčania, možnosť fotografovania v priebehu natáčania, alebo aktiváciu detekcie pohybu, ktorá kameru automaticky zapne vždy, keď je v jej zornom poli zaznamenaný pohyb. Permanentný 3M držiak a prísavný odnímateľný držiak umožní veľmi jednoduchú inštaláciu kamery do samotného držiaku, ktorá neobťažuje pri každodennom použití. Samotný napájací kábel je zapojený priamo do držiaka a tak kameru stačí iba nasadiť, zapnúť a vyraziť.

Či už ste často na cestách, alebo jazdíte iba krátke trasy, videokamera TrueCam A5s bude vždy Vaším tretím okom, a vždy zachytí všetky situácie, ktoré sa pred vašim vozidlom stanú. Nasnímaný video materiál sa tak stane perfektným dôkazným materiálom, ktorý Vám môže pomôcť preukázať pravdu o tom, ako celá situácia prebehla. Vďaka ľahkému umiestneniu do držiaka ju môžete použiť aj u niekoľkominútových ciest, bez akéhokoľvek zdržiavania s jej inštaláciou.

Vďaka perfektnému rozlíšeniu, a to FULL HD, sa nemusíte obávať toho, že bude záznam nekvalitný. Bude natoľko ostrý a dokonalý, že pohodlne rozoznáte akékoľvek poznávacie značky, tváre a prípadné ďalšie prvky, ktoré mali na vznik nehody či komplikácií priamy vplyv. Video bez problémov môžete tiež použiť pre profesionálne použitie.

Vysoko kvalitné a ostré FULL HD video

Kamera nahrává video vo FULL HD rozlišení 1080p. Obraz je tak ostrý a detailný, že bez problémov rozoznáte všetky detaily ako sú ŠPZ, dopravné značky, ľudské postavy a ďalšie elementy. Vďaka veľkému svetelnému rozsahu kamera bez problémov zvláda natáčanie v noci a za znížených svetelných podmienok. Video je možné využiť nielen ako dôkaz, ale aj pre profesionálne využitie, napríklad pre automobilových pretekárov či video nadšencov.

GPS a detekcia rýchlostných radarov

TrueCam A5s je vybavená detekciou rýchlostných radarov a ohlási Vám výskyty radarov a križovatiek s detekciou jazdy na červenú. Ďalej je kamera tiež vybavená GPS modulom, ktorý sníma Vašu polohu a rýchlosť. Rýchlosť a poloha môžu byť zaznamenané priamo vo videu alebo ukladané do GPS logu, ktorý si môžete následne prehrať na aplikáciu, ktorá spolupracuje s Google Maps a gravitačným senzorom. 

Rýchla každodenná inštalácia a jednoduché ovládanie

Kamera je prispôsobená pre každodenné používanie, preto jej inštaláciu zvládnete behom niekoľkých sekúnd. Držiak do Vášho vozidla umiestnite iba pri prvom použití, rovnako ako zadnú kameru. Potom už sa pripájaním napájania a nastavovaním správnej pozície pre natáčanie nemusíte znovu zaoberať. Kameru jednoducho nacvaknete do držiaka a ihneď môžete vyraziť. 

LCD displej a české menu

Dôležitú súčasť výbavy TrueCam A5s tvorí LCD displej, vďaka ktorému si môžete skontrolovať záber aký čierna skrinka sníma, pustiť si záznam z kamery či nastaviť potrebné funkcie kamery. Ovládacie menu palubnej kamery TrueCam A5s je kompletne v češtine, takže Vás pri jej obsluhe nečakajú žiadne prekážky. Samotné menu má ľahko zrozumiteľnú štruktúru. 

Výmenné polarizačné a UV filtre (doplnkovo)

Vďaka výmenným CPL a UV filtrom môžete zamedziť odleskom slnka a čelného skla, dosiahnete tak lepšieho vykreslenia obrazu. Filtre ocenia najmä fajnšmekri, ktorým záleží na dokonalej kvalite obrazu. Filtre tiež chránia objektív pred prípadným poškriabaním. Výmenné filtre nie sú súčasťou základného balenia. 

Časová slučka, G-senzor a zamykanie videá

Kamera do auta TrueCam A5s vďaka funkcii časová slučka umožňuje natáčať nepretržite. Akonáhle dôjde k zaplneniu karty, kamera automaticky prehrá najstarší záznam. Zamknúť záznam proti prepísaniu môžete aj priamo počas natáčania videa špeciálnym tlačidlom a vytvoriť si tak kolekciu obľúbených záznamov. Pokiaľ dôjde k nehode, je záznam uzamknutý proti prepísaniu automaticky vďaka G-senzoru. 

Klúčové vlastnosti:

 – Záznam je vyhotovený v rozlíšení FULL HD 1080p – GPS modul dokáže zaznamenávať rýchlosť, polohu a celú trasu – Funkcia umožňujúca nekonečné cyklické natáčanie – G-senzor, ktorý automaticky uzamkne nasnímaný záznam v prípade nárazu – Možnosť uzamknúť požadované fotografie alebo videá, a to aj počas robenia nového záznamu – Zobrazenie trasy na Google Maps – Možnosť inštalácie CPL a UV filtrov (doplnkovo) – Kvalitné nočné natáčanie – Kompletne české menu a výber z ďalších jazykov – LCD displej umožňujúci okamžite zobraziť nasnímaný záznam – 2 druhy držiakov na sklo – permanentný 3M držiak a prísavný držiak – Detekcia pohybu, vďaka ktorej kamera začne robiť záznam, keď snímač zaregistruje pohyb – Možnosť otočenia obrazu o 180 ° umožňujúce umiestnenie kamery do ľubovoľnej polohy – Podsvietené tlačidlá – Tlačidlá umožňujúce rýchle fotenie, vypnutie/zapnutie displeja, alebo zvuku – Veľmi jednoduchá obsluha a pohodlné a jednoduché ovládanie – Kontrola jasu, ktorá umožní prispôsobenie obrazu aktuálnym svetelným podmienkam – Prisvecovanie pomocou LED diód

Balenie obsahuje:

 – Kameru TrueCam A5s – GPS modul s detekciou radarov – Nalepovací 3M držiak – Prísavný držiak – Nástavec A5s (použitelný s 3M držiakom a prísavkou) – USB kábel – HDMI kábel – Autonabíjačka – Sotwarová aplikácia – Ochranný obal

Parametre a špecifikácie:

Obrazový snímač: – CMOS Sensor + OV2710 umožňujúci špičkový nočný režim

Video:
- Rozlíšenie: až 1920×1080 (Full HD), 30fps.
- Rozlíšenie fotografií: až 2560×1440

Uhol záberu v 1080p:
- 130°

Formát a kompresie:
- Formát MOV, kompresia H.264

Zvuk:
- Vstavaný mikrofón s možnosťou vypnutia tlačidlom počas záznamu alebo v menu

Fotografie:
- Rozlíšenie: 5Mpx
- Formát: JPEG

LCD displej:
- 2,7" 16: 9 s možnosťou vypnutia tlačidlom počas záznamu a tiež v menu

Funkcia:
- G-senzor chrániaci v prípade nárazu záznamy pred zmazaním
- Kompletné české menu umožňujúce veľmi jednoduché ovládanie
- Možnosť zamykania videí a ich ochrana pred vymazaním
- Nahrávanie v časovej slučke
- Detekcia pohybu
- Nočný režim
- GPS lokátor pre zaznamenávanie dráhy, rýchlosti a polohy
- Ľahké pripnutie kamery do držiaka
- Kontrola a úprava jasu
- Výmenné polarizačné a UV filtre (doplnkovo)
- Možnost automatického zapnutia pri štarte motora
- Slot na pamäťové karty (až 32 GB)
- Funkcia fotoaparátu
- Jednoduché prepojenie s TV alebo s PC
- Možnosť zobrazenia trasy na Google Maps
- Podsvietenie tlačidiel
- Zobrazenie mena vodiča
- 180° otočenie obrazu

Batéria:
- Vstavaná 400mAh

Rozhranie:
- USB 2.0
- HDMI
- Slot pre Micro SD (až 32 GB)

Rozmery:
- 99×49×37 mm