WOOX R9074, WiFi Smart Bulb E27 RGB+CCT WiFi

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

Cena s DPH: 6,90 €
R9074
Woox

Popis


Inteligentná žiarovka ovládaná na diaľku

Inteligentnú LED žiarovku WOOX Light Bulb môžete pohodlne ovládať na diaľku bez nutnosti zaobstarávania prídavného zariadenia či rozbočovača. Používa sa ako štandardná žiarovka a na komunikáciu s mobilným telefónom či tabletom využíva klasickú domácu WiFi sieť. Mobilná aplikácia WOOX Home umožní žiarovku diaľkovo ovládať, meniť jas a farbu svetla alebo nastavovať časové plány na úsporu energie.

 

Jednoduchá inštalácia

Použitie žiarovky je veľmi jednoduché a na jej inštaláciu sa nevyžaduje žiadny špeciálny rozbočovač. Inteligentná žiarovka WOOX spolupracuje so všetkými typmi domácich WiFi smerovačov a jej využívanie je úplne bez poplatkov.

 

Diaľkové ovládanie

Pomocou mobilnej aplikácie WOOX Home môžete žiarovky na diaľku vypínať a zapínať, a tiež meniť jas a farbu osvetlenia pomocou intuitívneho voliča. Vďaka tomu vytvoríte úžasnú atmosféru na chvíle pohody a odpočinku.

 

Nastavenie časového plánu

Nastavením časových plánov môžete pred vaším príchodom rozsvietiť svetlá v dome s možnosťou špecifikácie plánu pre každú miestnosť zvlášť. Samozrejmosťou je nastavenie automatického zhasnutia napr. v noci, aby ste mali istotu, že sa v dome zbytočne nesvieti.

 

Základné parametre

Nastaviteľná farebnú schému RGB + nastaviteľná intenzita svetla - prepojiteľné pomocou aplikácie WOOX, podporuje funkciu Tuya smart - kompatibilný so zariadeniami Alexa a Google Assistant

Špecifikácia: 10W, 800 LM

Druh závitu: E27

Voltáž: 220- 240VAC 50 / 60Hz

Protokol: WIFI IEEE 802 / 11b / g / n 2.4Ghz

Životnosť: 30000 hodín používania

Operačná teplota: -20 - + 40 ° C

Materiál: Teplo-vodivý plast + ADC45 + PC

Energetická účinnosť: A+