XBOX ONE 1TB+Rainbow Six Siege+Rainbow Six Vegas KF7-00120

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

KF7-00120
Microsoft

Popis

Konzola Xbox One - kompletný systém domácej zábavy

Nová generácia hernej konzoly prináša do domácnosti zábavu so všetkým. Xbox One znamená zábavu všetko v jednom - od najväčších herných trhákov cez najobľúbenejšie televízne relácie, multimédiá, sociálne siete, komunikáciu až po to najlepšie na webe. A vďaka novým možnostiam cloudu sa bude Xbox One neustále zlepšovať a ponúkať viac hier, televíznych relácií, filmov, hudby a aplikácií. Nová dimenzia výkonu a vylepšený ovládač Kinect vás vtiahnu do dokonale realistických hier, ktoré budete ovládať najjemnejšími pohyby tela. Xbox One sa svojím ikonickým vzhľadom ostrých rohov a rovných hrán stane dokonalým doplnkom každej obývacej izby. Faceliftovaná matná verzia.

 

Nový Xbox LIVE 

Nová generácia služby Xbox LIVE sa svojimi možnosťami cloudu ponúka prístup k tisícom hier, skladieb, televíznych relácií, filmov a športových prenosov. Navyše sa obsah a možnosti Xbox LIVE v priebehu času stále rozširujú. Prednosťou Xbox One je inštalácia aktualizácií na pozadí, takže zábavu nemusíte nikdy prerušiť. Ak budete chcieť, tak technológia Living Games (Živé hry) umožňuje herným svetom bežať, aj keď práve nehráte, alebo vďaka funkcii automatického obnovenia budete môcť v hre pokračovať presne tam, kde ste skončili. Fascinujúce je tiež systém štatistík, ktorý sa vďaka cloudu dokonale synchronizuje s celým svetom. Zlaté členstvo Xbox LIVE bude fungovať na konzole Xbox 360 aj na konzolu Xbox One.

  

Množstvo zábavy ľahko a rýchlo

Konzolu Xbox One zapnete behom okamihu - je teda vždy pripravená a nebude brzdiť dnešný rýchly životný štýl. Od chvíle, kedy poviete "Xbox On" (Zapnúť Xbox), vás konzoly spozná a privíta vás prispôsobená domovská obrazovka so všetkými obľúbenými hrami, aplikáciami a obsahom. Rad aplikácií vám potom prinesie nový rozmer používaní konzoly. Vďaka režimu Snap (Prichytenie) môžete chatovať pomocou aplikácie Skype a zároveň sledovať televíziu. Pomocou aplikácie Game DVR môžete tiež zdieľať svoje herné úspechy. Všetky vaše obľúbené športy môžete mať na jednom mieste - priame prenosy, najlepšie výsledky a záznamy, takže budete mať absolútny prehľad. Pomocou programu Internet Explorer môžete prechádzať Internet a ľahko prezerať len pomocou hlasu. Aplikácia Xbox SmartGlass zmení váš smartphone alebo tablet na druhú obrazovku, na ktorej môžete navigovať pomocou dotykovej obrazovky, pozastaviť alebo pretočiť svoj obľúbený film alebo potiahnutím prsta, stiahnutím prstov či kliknutím prechádzať webové stránky. Navyše s funkciou HDMI passthru pripojíte napr. Set-top-box alebo satelitný prijímač a nemusíte prepínať vstupy.

 

Hry:

Tom Clancy?s Rainbow Six: Siege

Inšpirovaná realitou protiteroristických agentov po celom svete, Vás hra Rainbow Six: Siege pozýva ovládnuť umenie ničenia. Intenzívne konfrontácie zblízka, vysoká úmrtnosť, taktika, tímová hra a výbušná akcia sú stredobodom hrateľnosti.

 

Multiplayerová hrateľnosť Rainbow Six: Siege nastavuje novú latku pre intenzívne prestrelky a stratégie vďaka bohatým skúsenostiam z predchádzajúcich Rainbow Six hier.

 

Protiteroristickí agenti sú trénovaní, aby zvládli extrémne situácie, ako je napríklad záchrana rukojemníkov, s chirurgickou presnosťou. Ako špecialisti "krátkeho dosahu" je ich výcvik sústredený na uzatvorené prostredia. Sú to odborníci, ktorí operujú v tesných formáciách pri boji zblízka, demoláciách a koordinovaných útokoch.

 

Po prvýkrát sa môžete v sérii Rainbow Six zapojiť do obliehania, úplne nového štýlu útoku. Nepriatelia teraz majú prostriedky na premenu svojho prostredia na pevnosť. Môžu nastražiť pasce, opevniť sa a vytvoriť obranné systémy, aby zabránili vniknutiu Rainbow tímov. Aby ste mohli čeliť tejto výzve, máte k dispozícii bezkonkurenčnú úroveň slobody. Kombináciou taktickej mapy, pozorovacích dronov a nového systému zlaňovania, majú tímy Rainbow k dispozícii viac možností, než kedykoľvek predtým pri plánovaní, útoku a riešení týchto situácií.

 

Deštrukcia je stredobodom hrateľnosti. Vďaka využitiu schopností enginu Realblast máte teraz bezprecedentnú schopnosť ničiť prostredia. Steny môžete preraziť a získať tak nové palebné pozície a stropy a podlahy môžete rozbiť a vytvárať tak nové prístupové cesty. Všetko v prostredí reaguje realisticky, dynamicky a jedinečne v závislosti na veľkosti a kalibre streliva, alebo množstve výbušnín, ktoré používate. V Rainbow Six: Siege je ničenie zmysluplné a jeho zvládnutie je často kľúčom k víťazstvu.

 

Vouchery na stiahnutie plných hier:

Rainbow Six: Vegas 1

Rainbow Six: Vegas 2

 

Parametre a špecifikácie:

 

Základné parametre

Procesor: AMD Jaguar, 8 jadier, 8 vlákien, 1,6 GHz

Operačná Pamäť: 8 GB DDR3, 2133 MHz

Priepustnosť: 68,3 GB / s

Pevný disk: 1TB

Optická mechanika: Blu-ray

Zabezpečenie: Kensington Lock

 

Grafická karta

Typ: AMD Graphics Core Next

Frekvencia: 800 MHz

Vlastne Pamäť: 32 MB Esra

Priepustnosť: 102 GB / s

Počet stream procesorové: 768

Výkon: 1,23 TFlops

 

Video

Rozlíšenie HDTV: 480p, 720p, 1080p, 1080i

Maximálne Rozlíšenie: 4K

 

Rozhranie

1x HDMI Out

1x HDMI In

3x USB 3.0 (1x ľavá strana, 2x vzadu)

1x S / PDIF

1x Kinect port

1x RJ-45

1x IR prijímač

 

Sieťové pripojenia

Wi-Fi 802.11 b / g / ns podporou Wi-Fi Direct

2,4 a 5 GHz

 

Fyzické parametre

Rozmery: 263 x 80 x 343 mm

 

Dodávané príslušenstvo

Bezdrôtový ovládač