XBOX ONE S 1TB Biela + Halo Wars 2 234-00137

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

234-00137
Microsoft

Popis

Zahrajte si najširšiu ponuku hier na konzolu, ktorá je o 40% menšia, a to vrátane klasických hier z Xboxu 360. Jej veľkosťou sa ale nenechajte oklamať: Xbox One S je doteraz najdokonalejšia verzia našej konzoly - obsahuje integrovaný napájací zdroj

 

V hrách, ako napríklad Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3, zažijete jasnejšie a bohatšie farby. Vďaka väčšiemu kontrastnému pomeru medzi svetlými a tmavými plochami prináša technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) do hier skutočnú vizuálnu hĺbku.

 

Štandard Ultra HD (HD 4K) prináša vďaka štvornásobnému rozlíšeniu video s vysokým jasom a realistickým podaním. Zo služieb Netflix a Amazon Instant Video môžete streamovať obsah v 4K alebo sledovať filmy z diskov Blu-rayTM v rozlíšení Ultra HD - a to všetko vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu s ohromujúcou vernosťou obrazu.2

 

Nastavte konzolu Xbox One S tak, aby zapínala iné zariadenia - napríklad televíziu, audio/video prijímač alebo káblový či satelitný set-top box. Či chcete hrať hru alebo si pozrieť film, budete sa do toho vďaka integrovanej funkcii IR Blaster môcť pustiť rýchlejšie a zabudnúť na diaľkové ovládanie.

 

Nový bezdrôtový ovládač pre Xbox ponúkne vyšší komfort podporený elegantnejším a ergonomickejším dizajnom a navyše má aj dvojnásobný dosah. Vďaka protišmykovej povrchovej úprave budete vždy mieriť presne. A s technológiou Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10

 

-         40% menšia konzola s integrovaným zdrojom napájania.

-         Osemjadrový procesor x86 Vám umožňuje okamžite jednoducho prepínať medzi hrou a obľúbenými aplikáciami súvisiacimi so zábavou.

-         Funkcia HDMI pass-through Vám umožňuje sledovať televízne vysielanie prostredníctvom konzoly Xbox, čo z prepínania vstupov robí takmer prehistorickú predstavu.

-         8 GB pamäte RAM a 1TB pevný disk poskytujú dostatok miesta pre Vaše hry, ukážky, filmy, aplikácie, hudbu a omnoho viac.

-         Možnosť sledovania filmov a hrania hier v 4K Ultra HD rozlíšení.

-         Pomocou prehrávača diskov Blu-ray môžete sledovať filmy a hrať hry v neuveriteľnom vysokom rozlíšení.

-         Konzola Xbox One S sa spúšťa okamžite, takže je pripravená vždy, keď ste Vy. Pretože menej času stráveného čakaním znamená viac času stráveného hraním.

-         Technológia IR Blaster Vám navyše umožní sledovanie filmov a hranie hier bez použitia ovládačov, konzolu si budete môcť nastaviť tak, že automaticky spustí TV, audio/video prijímač, alebo set-top box.

 

Základné parametre

Osemjadrový procesor AMD Jaguar

8 GB super-rýchlej DDR3 pamäte RAM

32 MB ESRAM ultra-rýchlej procesorovej pamäte

HDD s kapacitou 1TB

 

HRA

 

HALO WARS 2

Po dekádach strávených voľným unášaním sa smelá posádka UNSC Spirit of Fire mysteriózne prebúdza nad starobylým útočiskom Forerunerov, ktoré je známe pod názvom Ark. V hre Halo Wars 2 sa kapitán Cutter a jeho posádka postaví jednému z najobávanejších hrozieb ľudstva: zatrateným, krutej a mocnej frakcii zverov, ktorá je vedená ľstivým a smrteľným bojovníkom, známym pod menom Atriox.

 

Halo Wars 2 doručuje stratégiu v reálnom čase rýchlosťou súbojov Halo. Pripravte sa viesť armády Spartanov a iných bojových frakcii zo série Halo, ako sú Warthogs, Scorpions a vzrušujúci noví nepriatelia v brutálnej vojne proti najdesivejším nepriateľom na bojiskách Halo.

 

-         Zažite pútavú kampaň, v ktorej sa znovu predstaví posádka Spirit of Fire v súčasnej dejovej línii Halo, pri tom ako sa kapitán Cutter a jeho posádka postavia ich doposiaľ najhrozivejším nepriateľom.

-         V hre sa predstaví nový desivý antagonista známy pod menom Atriox, vodca brutálnej armády žoldnierov známej ako zatratení. Zatratení prinášajú do Halo mnoho známych vylepšených mimozemských zbraní, čo z nich robí skutočne smrtiacu hrozbu.

-         Súboje sa budú odohrávať v mýtickom Arku, neskutočne silnom a mystickom mimozemskom diele, ktoré bolo vytvorené celé miléniá v minulosti Forerunermi.

-         Hra posunie hranice evolúcie spojením stratégie v reálnom čase s prvkami akčne orientovaných taktických herných módov.

-         Otestujte vaše stratégie proti škále AI nepriateľov všetkých úrovní. Bojujte v mnohých prostrediach, naprieč rôznymi hernými módmi proti, alebo s hocikoľkými AI, alebo reálnymi hráčmi.

-         V hernom móde Stronghold sa budete snažiť ovládnuť viac základní ako súperi. Tento herný mód je neskutočne zábavný a rýchly.

-         Dominations predstavuje klasický model herného štýlu stratégií v reálnom čase, predstavia sa tu nové jednotky, vodcovia a špeciálne schopnosti. Postavte si základňu, vybudujte armádu a bojujte o kontrolu a nadvládu nad Arkom.

-         V móde Deathmatch budete plánovať a stavať vašu armádu, ale namiesto súbojov o nadvládu nad mapou, budete bojovať až pokým nezostane nažive iba posledný hráč.

-         Úplne nový multiplayer mód Blitz, ktorý bude vzrušujúcim prídavkom do série Halo s unikátnym prístupom k stratégiám v reálnom čase.