XBOX ONE S 500GB Biela + FIFA 17 ZQ9-00056

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

ZQ9-00056
Microsoft

Popis

Zahrajte si najširšiu ponuku hier na konzolu, ktorá je o 40% menšia, a to vrátane klasických hier z Xboxu 360. Jej veľkosťou sa ale nenechajte oklamať: Xbox One S je doteraz najdokonalejšia verzia našej konzoly - obsahuje integrovaný napájací zdroj

 

V hrách, ako napríklad Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3, zažijete jasnejšie a bohatšie farby. Vďaka väčšiemu kontrastnému pomeru medzi svetlými a tmavými plochami prináša technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) do hier skutočnú vizuálnu hĺbku.

 

Štandard ?Ultra HD? (HD 4K) prináša vďaka štvornásobnému rozlíšeniu video s vysokým jasom a realistickým podaním. Zo služieb Netflix a Amazon Instant Video môžete streamovať obsah v 4K alebo sledovať filmy z diskov Blu-rayTM v rozlíšení Ultra HD - a to všetko vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu s ohromujúcou vernosťou obrazu.2

 

Nastavte konzolu Xbox One S tak, aby zapínala iné zariadenia - napríklad televíziu, audio/video prijímač alebo káblový či satelitný set-top box. Či chcete hrať hru alebo si pozrieť film, budete sa do toho vďaka integrovanej funkcii IR Blaster môcť pustiť rýchlejšie a zabudnúť na diaľkové ovládanie.

 

Nový bezdrôtový ovládač pre Xbox ponúkne vyšší komfort podporený elegantnejším a ergonomickejším dizajnom a navyše má aj dvojnásobný dosah. Vďaka protišmykovej povrchovej úprave budete vždy mieriť presne. A s technológiou Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10

 

-         40% menšia konzola s integrovaným zdrojom napájania.

-         Osemjadrový procesor x86 Vám umožňuje okamžite jednoducho prepínať medzi hrou a obľúbenými aplikáciami súvisiacimi so zábavou.

-         Funkcia HDMI pass-through Vám umožňuje sledovať televízne vysielanie prostredníctvom konzoly Xbox, čo z prepínania vstupov robí takmer prehistorickú predstavu.

-         8 GB pamäte RAM a 500 GB pevný disk poskytujú dostatok miesta pre Vaše hry, ukážky, filmy, aplikácie, hudbu a omnoho viac.

-         Možnosť sledovania filmov a hrania hier v 4K Ultra HD rozlíšení.

-         Pomocou prehrávača diskov Blu-ray môžete sledovať filmy a hrať hry v neuveriteľnom vysokom rozlíšení.

-         Konzola Xbox One S sa spúšťa okamžite, takže je pripravená vždy, keď ste Vy. Pretože menej času stráveného čakaním znamená viac času stráveného hraním.

-         Technológia IR Blaster Vám navyše umožní sledovanie filmov a hranie hier bez použitia ovládačov, konzolu si budete môcť nastaviť tak, že automaticky spustí TV, audio/video prijímač, alebo set-top box.

 

Základné parametre

Osemjadrový procesor AMD Jaguar

8 GB super-rýchlej DDR3 pamäte RAM

32 MB ESRAM ultra-rýchlej procesorovej pamäte

HDD s kapacitou 500 GB

 

HRA:

FIFA 17

Ak ste si pôvodne mysleli, že FIFA 17 bude len ďalšou aktualizáciou súpisiek s drobnými zmenami v hrateľnosti, ste na omyle. Najskôr EA Sports potvrdili, že hra pobeží na Frostbite engine a začne tak prechod športových sérií na túto technológiu. Teraz predstavujú ďalšiu nečakanú novinku - hra ponúkne aj príbehové režim.

 

Ten sa volá The Journey a vžijete sa v ňom do kože hráča menom Alex Hunter, ktorý je síce veľkým talentom, aj tak ale bude potrebovať vašu pomoc, aby sa v Premier League presadil. Zažijete prípravu na prvý zápas, boj o základnú zostavu a súboj ambícií a politiky.

 

Pro Cluby prinesú do FIFA 17 úplne nový systém, ktorý bude monitorovať rast hráčových schopností, pričom je založený na spätnej väzby od fanúšikov.

 

Jeho obsahom budú tieto aspekty:

 

Rast hráča

Hodnotenie resp. kritéria pre rast hráča sa vo FIFE 17 kompletne zmenia. Nový systém je založený na celkovom hodnotení zápasov, aby sa skutočne zameral na tímovú prácu a spoluprácu medzi hráčmi. Tento systém do hry vnesie autenticitu, nakoľko je tímová práca v reálnom svete futbalu najdôležitejší aspekt.

 

Hodnotenie zápasov

Po odohratom zápase získate hodnotenie. Podľa toho na akej pozícii budete hrať so svojim hráčom, budú jeho vlastnosti napredovať rôznym tempom. Napríklad váš hráč bude lepší v streľbe ako v bránení. Pokrok hráča bude zaznamenávať graf, takže budete vidieť ako sa jeho vlastnosti posúvajú alebo menia.

 

Body schopností

Budete mať možnosť vybrať si zo širokej palety schopností hráča, čo dodá jeho rastu novú hĺbku. Prostredníctvom týchto bodov, budete môcť svojho hráča vylepšiť špecifickými schopnosťami ako napríklad bránenie, driblovanie, streľba alebo oberanie lopty. Každá z týchto schopností bude stáť rozdielny počet bodov, ktoré získate v zápase, takže si budete musieť múdro premyslieť, do ktorej z nich ich investujete.

 

Prispôsobenie hráča

Prinesie viacero zaujímavých funkcií, ktorým pôjde najmä o hráčov vizuál. Očakávať sa dá množstvo kitov, dresov a rôznych vizuálnych možností.

 

Šablóny

Budete si môcť vybrať z 24 predom pripravených šablón, ktorými si upravíte svoj tím. Ich úlohou bude pridať do zápasu vašu osobnosť. Na výber bude primárna, sekundárna a terciárna vrstva unikátnych znakov.

 

Znaky

Tie prinesú rozličné možnosti úprav pre znak alebo logo vášho tímu, ako napríklad jeho farba, tvar, veľkosť a celkový vizuál.