XBOX ONE X 1TB + Battlefield V Special edition FMP-00032

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

FMP-00032
Microsoft

Popis

Zahrajte si najlepšiu radu hier, ktoré zahŕňajú aj klasiky pre konzolu Xbox a Xbox 360, všetko na konzole, ktorá bude o 40% výkonnejšia ako doteraz a má nový exkluzívny dizajn. Ale nenechajte sa oklamať veľkosťou: s integrovaným napájacím zdrojom a s kapacitou úložného priestoru 1 TB, je konzola Xbox One X najpokročilejšia, akú ste doposiaľ mali možnosť vidieť.

 

Vizuálna hĺbka

V exkluzívnych tituloch, ako budú napríklad Forza Motorsport 7, Super Lucky?s Tale a Crackdown 3 budete mať možnosť zažiť ostrejšie a bohatšie farby. Vďaka vyššiemu pomeru svetelných a tmavých plôch prináša technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) do vašich herných noviniek skutočnú hĺbku vizuálnych prvkov.

 

4K Ultra HD

4K HD prináša vysoko jasné videá s realistickým pozadím, ktoré získate vďaka štvornásobnému video rozlíšeniu. Budete mať možnosť streamovať 4K videá z rôznych služieb, alebo sledovať vysoko kvalitné Blu-ray filmy v rozlíšení Ultra HD, toto všetko Vám prinesie technológia vysokého dynamického rozsahu, ktorá bude mať ohromnú vernosť obrazu.

 

IR Blaster

Konzolu Xbox One X si budete môcť nastaviť tak, aby spúšťala iné zariadenia - ako napríklad TV, audio/video prijímače, alebo káblové, či satelitné set-top boxy. Chcete si pustiť hry, alebo sledovať filmy, zabudnite na diaľkové ovládanie, IR funkcia Vám umožní bezproblémovo sledovať všetky filmy, alebo pokojné užívanie si herných titulov.

 

Nový ovládač

Nová verzia bezdrôtového Xbox ovládača Vám ponúkne vyšší komfort, ktorý podporí elegancia ergonomického dizajnu, ktorá bude obohatená dvojnásobne väčším dosahom. Protišmyková povrchová stavba ovládača umožní vyššiu presnosť pri mierení. Technológia Bluetooth umožní kompatibilitu s PC, tabletmi a telefónmi, ktoré podporujú Windows 10.

 

-         Vďaka výkonu vyššiemu o 40 % v porovnaní s ktoroukoľvek inou konzolou zažijete pohlcujúcu hru v rozlíšení True 4K. Hry sa na konzole Xbox One X hrajú lepšie.

-         Vlastný 8-jadrový procesor AMD je nataktovaný na frekvenciu 2,3 GHz, takže hry obohatí o vylepšenú umelú inteligenciu, realistické detaily a plynulú interakciu.

-         12 GB grafickej pamäte GDDR5 zvýši výkon hier a dodá im rýchlosť, takže uvidíte väčšie svety, vzdialenejšie obzory a kratšie časy načítavania.

-         Grafická karta s rýchlosťou spracovania 6 teraflopov umožňuje vykresľovanie prostredia a postáv v rozlíšení 4K, takže sa javia realistickej než doteraz. Okrem toho zabezpečuje aj hladšie a detailnejšie spracovanie animácií.

-         Vďaka šírke pásma pamäte 326 GB/s je grafické spracovanie hry rýchlejšie a detailnejšie, takže samotné hranie je plynulé.

 

HRA

Battlefield V

Ponorte sa do najväčšieho konfliktu v dejinách ľudstva pomocou Battlefield 5. Séria sa vracia späť k jej začiatkom a ukazuje nám krutú druhu svetovú vojnu. Vyskúšate si multiplayer, s množstvom herných módov, alebo si zahrajte kooperačne misie spolu s kamarátmi v režime Combined Arms. Buďte svedkom dramatických okamihov v režime jedného hráča - War Stories. Bojujte v epickej bitke na neočakávaných lokalitách po celej planéte. Užite si najbohatší a najintenzívnejší zážitok zo serie Battlefield.

 

-         Grand Operations, pre 64 hráčov.

-         Combined Arms - kooperačne misie , ktoré zvládnete len s pomocou vašich priateľov!

-         Zem otriasajúca intuitívna deštrukcia. Možnosť prestreliť tenké steny.

-         Vojnové príbehy zo vzdialených kútov sveta v režime hry jedného hráča.

-         Tides of War vás zavedie na epickú cestu naprieč mnohými bojiskami druhej svetovej vojny.

-         Kustomizácia vojaka, zbraní a vozidiel.

-         Možnosť budovať zákopy, guľometne hniezdo, opevnenie a mnoho ďalšieho.

-         Nové animácie, vylepšená fyzika a interakcia s prostredím.

 

Základné parametre

Osemjadrový procesor AMD 2,3 GHz

12 GB super-rýchlej DDR5 pamäte RAM

CPU 1.172 GHz, 40 CU, Polaris funkcie, 6.0 TFLOPS

HDD s kapacitou 1 TB

 

Obsah balenia

Konzola Xbox One X (konzola v zlato-čiernej farbe)

Bezdrôtový Xbox ovládač (s 3,5 mm vstupom na slúchadlá)

HDMI kábel (podpora 4K)

AC napájací kábel

1 mesačný Xbox Game Pass trial

14-denný Xbox LIVE GOLD