XBOX SERIES S 512 GB RRS-00080 Holiday Bundle

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RRS-00080
Microsoft

Popis


Budúcnosť gamingu nebola doteraz nikdy taká inšpirujúca. Kreativita v hrách prekvitá. Nové služby vás povzbudzujú objavovať viacej hier a zblížiť vás s hrami, online tvorcami a streamermi, ktorých milujete. Cloud technológie vytvárajú masívnu príležitosť streamovať konzolové hry a hrať s ľuďmi s ktorými chcete, kdekoľvek chcete. Pripravte sa na nový úsvit konzol novej generácie.

 

S porovnaním s predošlou generáciou, Xbox Series S reprezentuje lepšiu rovnováhu výkonu a rýchlosti, čím sa posúva na všetkých technologických frontoch vďaka čomu prináša úžasné, dynamické, živé svety a minimalizuje hociktorý aspekt, ktorý vás môže ukrátiť o tento zážitok.

 

Pripravte sa na novú generáciu hrania s touto dostupnejšou verziou Xbox Series S. Táto verzia ponúka dostupnejšiu cenu oproti jej 4K verzii s Xbox Series X a taktiež vyzerá, že nemá mechaniku a bude digitálna. Táto konzola bude mať menší grafický výkon ale bude aj o to lacnejšia a bude digitálna vďaka čomu si nájde záujem u mnoho fanúšikov Xboxu.