Amazfit Cor Grey

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

Amazfit Cor Grey
Xiaomi

Popis

Huami Amazfit Cor je krásny designový fitness náramok nie len pre mladých ľudí.
Disponuje dotykovým 1,23" farebným OLED displejom, žiadne ďalšie tlačidlo už nie je potrebné. Displej je chránený sklíčkom, odolným voči poškodeniu.

Hodiny
Čo by to bol za náramok, ktorý by nezobrazoval aktuálny čas. Ten je automaticky synchronizovaný s časom vo Vašom mobilnom telefóne, takže si poradí aj so zmenami časového pásma.

Meranie dennej aktivity
Amazfit Cor nie len že meria denný počet krokov, ktoré prejdete a celkovú vzdialenosť. Zároveň Vám ukáže, koľko ste spálili kalórii, alebo Vás upozorní, ak dosiahnete svoj denný cieľ. Rovnako jednoducho zistite svoj pulz.

Chytré sledovanie spánku a budenie
Amazfit Cor meria dĺžku Vášho REM a non-REM spánku a vy na základe štatistík môžete experimentovať, ako Váš spánok ešte vylepšiť.
Súčasne si môžete nastaviť aj budík na stanovený čas, vďaka tichému vibračnému motorčeku Vás Amazfit Cor prebudí jemnými vibráciami, bez rušenia okolia.

Prichádzajúce hovory
Už Vás otravuje neustále vyzváňanie mobilného telefónu? Spokojne ho môžete vypnúť, Amazfit Cor Vás na hovor upozorní vibráciami priamo na Vašom zápästí.

Výdrž batérie
Náramok je vybavený 170mAh batériou, ktorá ho vďaka veľmi úsporným komponentom udrží v prevádzke cca 12 dní na jedno nabitie.

Vynikajúce spracovanie
Tešiť sa môžete na dotykový displej, krytý sklíčkom typu Corning Gorilla Glass 3 odolným voči poškriabaniu, alebo kvalitný náramok s klasickým zapínaním na sponu, ako býva zvykom u oveľa drahších modelov.
Amazfit Cor je zároveň samozrejme vodotesný až do hĺbky 50m, môžete sa s ním teda aj sprchovať alebo si zaplávať v bazéne.

Ovládacia aplikácia
Náramok môžete spojiť cez Bluetooth s telefónmi s Androidom 4.4 a vyšším, alebo iOS 9.0 a vyšším. Využíva sa prehľadná aplikácia Mi Fit.