XIAOMI Electric Scooter Pro 2 Mercedes F1 Team Edi 30371

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

30371
Xiaomi

Popis


Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes F1 Team Edition

Užite si spojenie dizajnových prvkov tímu Mercedes-AMG Petronas F1 a svetovej techniky skútrov spoločnosti Xiaomi - váš sen sa stane realitou.

 

-         Maximálna rýchlosť 25 km / h

-         Maximálny výkon 600 W

-         Batérie s dojazdom až 45 km

-         Stúpanie 20%

-         Správa pomocou chytré aplikácie

-         Multifunkčný ovládací panel

-         Elektrická brzda a kotúčová brzda

-         Nafukovacie pneumatiky tlmiace nárazy

-         Rám z hliníkovej zliatiny pre letectvo

 

S regeneráciou energie

Sofistikovaný tempomat a systém regenerácie kinetickej energie (KERS), ktorý obnovuje kinetickú energiu pohybujúceho sa vozidla počas dlhšieho brzdenia. Tempomat  pomáha udržať konštantnú rýchlosť nastavenú vodičom, a tak mu uľaví od neustáleho tlaku a napätia.

 

Dôjdete ďaleko

Vysoko kvalitné batérie zaručuje dojazdovú vzdialenosť až 45 km. Štyridsať 18650 li-ion článkov prináša vysokú celkovú kapacitu 474 Wh. Vynikajúcemu výkonu batériového systému napomáha inteligentný systém správy batérií (BMS).

 

Duálny brzdný systém

Kolobežka pracuje so špeciálnou regeneratívnu kotúčovou brzdou na zadnom a E-ABS systémom na prednom kolese. Výsledkom je bezpečná jazda a brzdný systém, na ktorý sa môžete kedykoľvek spoľahnúť.

 

Prepojenie s aplikáciou Mi Home

Po spárovaní skútra s vašim telefónom cez Bluetooth môžete v reálnom čase kontrolovať rýchlosť jazdy aj zostávajúcu energiu batérie.

 

Kvalitné obutie

Pneumatiky odolné proti preklzu a tlmiace nárazy. Tieto kvalitné 8,5" pneumatiky účinne pohlcujú nárazy a zabraňujú preklzu. 300W bezkomutátorový jednosmerný motor poháňa skúter pohodlne as ľahkosťou.