Huami AmazFit 2 STRATOS hodinky AMI681

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

AMI681
Xiaomi

Popis

Xiaomi Huami Amazfit 2 - Nech je každý deň mimoriadnym

Nová generácia hodiniek Xiaomi Huami Amazfit 2 si polepšila hlavne v oblasti dizajnu - hodinky na prvý pohľad naozaj zaujmú. Telo je pritom zhotovené hneď z niekoľko prémiových materiálov - väčšina konštrukcia z polykarbonátu, ktorý je vystužený uhlíkovými vláknami, rámik ciferníku z leštenej keramiky, tlačidlá z nerezovej ocele a displej chráni tvrdené sklo. Displej ponúkne uhlopriečku 1,34" a rozlíšenie 320x300 pixelov. Nechýba samozrejme dotykové ovládanie alebo možnosť použiť bočné tlačidlá. Samotné hodinky sa pýši vodeodolnosťou 5ATM, ktorá zaistí pohodlné sprchovanie, športovanie v daždi alebo plávanie. Hodinky ale nie sú primárne určené na potápanie. Pásik môžete navyše vymeniť za ľubovoľný 22mm.

 

Výkonné s dlhou výdržou

Vo vnútri smart hodiniek Xiaomi Huami Amazfit 2 sa skrýva dvojjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz, ktorý je doplnený o 512MB operačnej pamäte a 4GB vnútorným úložiskom pre hudbu, ktorú možno do hodiniek ľahko nahrať. Vďaka batérii s kapacitou 280 mAh vydržia hodinky pri bežnom používaní 5 dní, doba nabíjania potom trvá okolo 2 hodín.

 

Nechýba krokomer a GPS

Každý športovec iste rád ocenia denné sledovanie jeho aktivity a to vrátane presnej lokácie napríklad pri behu či chôdzi. Xiaomi Huami Amazfit 2 dokážu merať každodenné aktivitu ale aj detailné športové výkony. Na tom sa podieľa predovšetkým veľmi presná GPS a podpora GLONASS, v hodinkách takisto nájdete senzor srdcového tepu, akcelerometer, gyroskop a alebo barometer.

 

Konektivita s mobilným telefónom

Hodinky Xiaomi Huami Amazfit 2 sú smart asistentom vášho mobilného telefónu. Všetky dôležité informácie sa dozviete priamo z displeja hodiniek, bez toho aby ste museli siahnuť po telefóne. Jednoducho hodinky spárujete s mobilným telefónom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0 a potom už všetky notifikácia sledujete na displeji vašich hodiniek. Sú to napríklad SMS správy, e-maily, volanie atď.

 

Základné parametre

Displej: 1,34'' (320x300, farebný, OLED)

Procesor: 2-jadra 1,2GHz

Chipset: Ingenico M200S

Operačná pamäť: 512 MB

Vnútorné úložisko: 4 GB

Konektivita: Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, Wi-Fi, USB

Kompatibilita: Android 4.4, iOS 9 a vyššie

Múdra aplikácie: Amazfit App

Notifikácia: Upozornenie na aktivitu, SMS, E-maily, Prichádzajúci hovor, Upomienky v kalendári, Predpoveď počasia

Senzory: Akcelerometer, Gyroskop, Senzor srdcového tepu, kompas, barometer

Podpora multi-touch: ÁNO

Odolnosť proti vode: ÁNO (Certifikácia 5 ATM, do 50M)

Materiál tela: Keramický rámček (ovládacie tlačidlá z nerezu)

Materiál skla: 2.5D Gorilla Glass

Kapacita batérie: 280 mAh (Lithium-polymér)

Výdrž batérie: až 5 dní

Doba nabíjania: 2 hodiny

Hmotnosť: 70 g

Obsah balenia: Xiaomi Huami Amazfit 2, nabíjacia stanica, užívateľská príručka