XIAOMI Mi Air Purifier Pro H 28601

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

28601
Xiaomi

Popis

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H zaistí dýchateľnejší a zdravší vzduch všetkým, ktorí trpia na alergiu, astmu či iné dýchacie ťažkosti. Tento kamkoľvek umiestniteľný asistent nájde využitie do domu aj kancelárie s rozmerom až 200 m2. O krásnej účinnosti v čistení vzduchu vás uistí vzduchový výkon - čistička vzduchu hravo odfiltruje kľudne až 600 m3/hod. Ústredným filtračným členom Xiaomi Mi Air Purifier Pro H je však filter typu HEPA, ktorý účinne zvládne zlikvidovať skoro sto percent všetkých baktérií, peľov a alergénov.

 

-       Dôležité parametre čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

-       Odporúčaná veľkosť miestnosti 200 m2

-       HEPA filter absorbuje 99 % alergénov, baktérií aj prachu

-       Funkcie: Senzor kvality ovzdušia, časovač, Regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim a Automatický režim

-       Maximálna hlučnosť 64 dB(A), Minimálna hlučnosť 34,1 dB(A)

-       Výkon čistenia 600 m3/hod

 

Výbava čističky ovzdušia Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Táto sofistikovaná a vnímavá čistička Xiaomi Mi Air Purifier Pro H kedykoľvek rozpozná, aká je momentálna kvalita vzduchu, a podľa toho, čo zistí, potom vyhodnotí, či je vhodné vzduch v priestore opätovne vyčistiť. Čistička vzduchu je tiež vybavená praktickým časovačom, s ktorým si podľa svojich preferencií ľahko prispôsobíte čas prevádzky prístroja. Výkon môžete pohodlne zvýšiť a znížiť a tým spôsobom ekonomicky usmerňovať nielen mieru hluku, ale aj spotrebu energie.

 

 Na činnosť čističky Xiaomi Mi Air Purifier Pro H počas nočných hodín je možné prepnúť na špeciálny nočný režim, pri ktorom pracuje čistička absolútne ticho. Okrem toho je konštruovaná s režimom automatického riadenia, ktorý podľa momentálnej potreby čistenia plynule upravuje silu výkonu. Chod čističky vzduchu vám pôjde komfortne nastavovať prostredníctvom spoľahlivého diaľkového ovládača či vďaka mobilnej aplikácii priamo na vašom telefóne.