XIAOMI Mi Band 5, Fitness náramok, black (28353)

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

28353
Xiaomi

Popis


Vylepšený dizajn

Xiaomi Mi Band 5 poskytne klasický minimalistický dizajn z predošlých verzií avšak o 30% väčším 1,1" AMOLED displejom, ktorý prináša lepší jas aj kontrast. Pôžitok z väčšieho displeja prinesie aj množstvo ciferníkov, ktoré je možné zvoliť podľa vášho štýlu v aplikácií Mi Fit.

 

Štýlový a funkčný

Xiaomi Mi Band 5 ponúka viac ako 65 rôznych ciferníkov, ktoré je možné stiahnuť priamo v aplikácií Mi Fit vrátane dynamických pohyblivých tém aby si vedel vybrať naozaj každý. Okrem toho je možné základné ciferníky prispôsobiť podľa potrieb a upraviť ich v editačnom móde aby tak zobrazovali informácie, ktoré naozaj potrebujete vidieť.

 

Jednoduché nabíjanie

Vylepšená bola aj nabíjačka, ktorá sa magneticky pricvakne a nieje potrebné preto vyberať telo hodiniek z náramku ako pri predošlých verziách. Náramok avšak zostal vymeniteľný a je vhodný  pre zápästie o veľkosti 155 až 219 mm. Xiaomi bude ponúkať 6 oficiálnych farebných náramkov. Xiaomi Mi Band 5 prináša výdrž batérie pri bežnom používaní 14 dní a nabíjanie trvá približne 2 hodiny.

 

11 športových režimov

Novinka predstavila podporu 5 nových cvičení a spolu s nimi tak podporuje až 11 športových režimov - vonkajší beh, beh na páse, bicyklovanie, stacionárny bicykel, chôdza, eliptický výcvik, veslovací trenažér, joga, švihadlo, plávanie a freestyle posilňovanie. S Mi Band 5 sa nemusíte báť namočiť si ruky. Ponúka vodeodolnosť až do 50m a sú tak vhodné na všetky vodné športy a aktivity.

 

Stará sa o vaše zdravie

Meranie tepu pomocou PPG senzoru je teraz presnejšie o 50% a funkcia PAI poskytuje prehľad o vašom celkovom zdraví a aktivitách. Vylepšené sledovanie a analýza spánku ponúka až 24 hodinové monitorovanie vďaka čomu zaznamená aj vaše poobedňajšie zdriemnutie.

 

Xiaomi Mi Band 5 však prináša aj nové funkcie ako meranie stresu, meranie menštruačného cyklu a dýchacie cvičenia. Funkcia merania stresu zmeria hladinu vášho stresu a pomocou dýchacieho cvičenia tak dokážete znížiť váš srdcový tep. Vďaka funkcií menštruačného cyklu si už nemusíte inštalovať ďalšiu aplikáciu pretože Mi Fit ponúka kalendár so všetkými potrebnými funkciami a poznámkami, ktoré každá žena ocení.

 

Pribudol aj režim DND teda Do Not Distrub, ktorý poskytuje tlmenie notifikácií v čase keď si neželáte byť rušený a funkcia diaľkového ovládania spúšte fotoaparátu pre zachytenie perfektného momentu či skupinovej fotografie.

 

Majte prehľad

Jednoducho spárujte svoj smartfón s hodinkami pomocou Bluetooth. Aplikácia Mi Fit poskytuje celkový prehľad vašich aktivít ale aj možnosť prispôsobenia ciferníkov. 

 

Základné parametre

Displej: 1,1" AMOLED

Typ batérie: Lítium-iónová

Kapacita batérie: 125 mAh

Výdrž batérie až: 14 dní

Hmotnosť: 11 g

Veľkosť tela: 47.2 x 18,5 x 12,4

Vodeodolnosť: 5 ATM

Nastaviteľná dĺžka: 155-219 mm

Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 5.0

Podporovaný systém: Android 5.0 alebo iOS 10 a novší

Fitness náramky,