XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 EU 26354

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

26354
Xiaomi

Popis

Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Moderná elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 poslúži ako štýlové vozidielko pre deti a dospelých, ktoré zaistí nielen rýchle presuny po meste, ale užijete si s ňou aj veľa zábavy. Vďaka pevnej odolnej konštrukcii z leteckého hliníka zaistí pohodlnú jazdu aj po nerovnom povrchu a neuškodí jej ani slabý dážď. Stúpadlo kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 je vybavené hliníkovou vrstvou s textúrou, ktorá zabraňuje kĺzaniu nôh.

 

Vynikajúce jazdné vlastnosti kolobežky Xiaomi

O maximálne pohodlnú a bezpečnú jazdu sa postarajú 8,5" pneumatiky s vynikajúcou priľnavosťou a tlmením nárazov. Vo výbave kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 nechýba ani predné a zadné LED svetlo a výkonná kotúčová brzda.

 

Tempomat vám ušetrí prácu

Sofistikovaný systém regenerácie kinetickej energie (KERS) obnovuje kinetickú energiu pohybujúcej sa kolobežky počas dlhšieho brzdenia. Tempomat pomáha udržať konštantnú rýchlosť nastavenú vodičom, a tak mu uľaví od neustáleho tlaku a napätia.

 

Praktická skladacia konštrukcia

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 sa pýši kompaktným skladacím dizajnom a nízkou hmotnosťou, takže v prípade potreby stačí uvoľniť riadidlá a sklopiť ich k zadnému kolesu. Sklopením riadidiel získate praktický držiak na jednoduché prenášanie kolobežky, vďaka čomu ju môžete vziať so sebou napr. do MHD, školy či kancelárie, alebo pohodlne uložiť do kufra auta.

 

Majte svoju kolobežku Xiaomi pod kontrolou

Kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 ľahko prepojíte s mobilným telefónom pomocou bezdrôtovej Bluetooth technológie. Mobilná aplikácia Mi Home umožní kontrolovať kapacitu batérie a hodnotu aktuálneho dojazdu. Takisto sú zobrazené informácie o prejdenej vzdialenosti a maximálnej dosiahnutej rýchlosti. K dispozícii je aj funkcia uzamknutia kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2.

 

Základné parametre

Kapacita batérie: 12,8 Ah

Typ batérie: Lítium-iónová

Maximálna rýchlosť: 25 km/h

Maximálny dojazd: 45 km

Výkon: 300 W

Hmotnosť: 14,2 kg

Max. nosnosť: 100 kg

Farba: Čierna

Kapacita batérie: 12 800 kWh

Maximálna rýchlosť: 25 km/h

Hmotnosť: 14,2 kg