XIAOMI Mi Smart Kettle PRO, Rýchlovarná kanvica1,5 472934

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

472934
Xiaomi

Popis


Nerezová oceľ 304 ? bezpečnejšia a čistejšia voda

Všetky časti kanvice, ktoré sú v priamom kontakte s vodou, ako je vnútorná vložka a veeko, sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele 304 podľa štandardu GB 4806. Tento nerezový materiál je veľmi bezpečný a je široko využívaný v lekárskom a potravinárskom priemysle. Medzi hlavné prednosti tohto materiálu patrí odolnosť proti korózii, opotrebeniu, zápachu a jednoduchému čisteniu.

 

Vysoko kvalitný termostat STRIX pre dlhšiu životnosť

V porovnaní s bežnými termostatmi, Xiaomi Mi Elektrická rýchlovarná kanvica používa britské termostaty STRIX, ktoré sa používajú napríklad pri ryžovaroch, kde je kladený dôraz na presné riadenie teploty, aby bolo dosiahnuté úplné dovarenie potravín. Termostaty STRIX vydržia až 10000-krát dlhšie ako bežné termostaty.

 

Veko s funkciou tlmeného otvorenia

Stlačením tlačidla otvoríte veko, ktoré sa veľmi pomaly a opatrne otvorí pod uhlom 30°, horúce kvapky vody sa tak nerozptýlia všade naokolo a vy zostanete v bezpečí.

 

Telo s tepelnou izoláciou

Xiaomi kanvica sa skladá z dvoch vrstiev, takže aj napriek tomu, že v kanvici je teplota 100°C, vonkajší materiál kanvice má len okolo 40°C. Nemusíte sa teda báť, že by ste sa popálili, kdekoľvek kanvicu chytíte.

 

Trojitá bezpečnostná ochrana

Akonáhle dôjde k varu vody, kanvica sa automaticky vypne a odpojí sa od zdroja elektrickej energie. Pokiaľ je v kanvici nedostatok vody alebo žiadna voda, opäť sa automaticky vypne a odpojí od zdroja. Dobre navrhnutý napájací konektor zabraňuje úrazu elektrickým prúdom.

 

LED svetlo s indikáciou teploty vody

Xiaomi Mi Elektrická rýchlovarná kanvica disponuje indikáciou stavu vriacej vody, vďaka ktorej jednoducho rozoznáte akú teplotu má voda.

 

Trojitá ochrana, Zabránenie úrazu elektrickým prúdom, ochrana proti úniku elektrickej energie a automatické vypnutie. Dvojitá vnútorná vrstva z nehrdzavejúcej ocele, tepelná izolácia poskytuje bezpečnejšiu ochranu. Otočná základňa s 360 stupňami poskytuje trvalé použitie a pohodlie.

 

Základné parametre

Výkon: 1800W

Objem: 1,5l

Váha produktu: 1.240 kg

Kompatibilita: Mi Home app (Android a IOS)