Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus - led pás 6924922201809

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

6924922201809
Xiaomi

Popis

Zábavný a flexibilný osvetľovací systém Xiaomi Yeelight LightStrip ponúkne jedinečné možnosti osvetlenia a integráciu do chytré domácnosti. Kombinujte pásky do seba, vyberte si zo škály 16 miliónov farieb a ovládajte svetla z vášho chytrého zariadení.

Nechajte vašu kreativitu pracovať a vytvorte si vlastné chytré osvetlenie presne podľa vašich predstáv. Xiaomi Yeelight LightStrip je flexibilný LED osvetľovacie pás, ktorý je možný nainštalovať do ľubovoľného priestoru a vytvoriť tak úplne unikátny hlavný zdroj svetla v miestnosti. Výberom zo RGB škály 16 miliónov farieb navodíte presne sa hodiace atmosféru.

Dvojmetrový samo-lepiaci pásik s 60 LEDkami možno skrze predĺženie rozšíriť až na 10metrovou délku.Ovládání prebieha cez aplikáciu vo vašom šikovnom zariadení skrze aplikáciu Mi Home, takže bude vždy na dosah vašej ruky. Ak využívate hlasové asistentov ako je Alexa a Google Assistant, tak vás určite poteší, že s nimi si ovládania tiež rozumejú.

Špecifikácia:

  • Šikovný LED pás
  • Integrácia do systému Mi Home
  • Sprievodná aplikácia Yeelight
  • Široká paleta farieb i svietivosti
  • Wi-Fi konektivita
  • Rozšíriteľnosť až na 10 m
  • Android, iOS

Yeelight LED pás Vám bude nápomocný pri zdobení priestorov Vášho domu. Rozšíritelný svetelný pás je jednoducho upevnitelný a mimoriadne flexibilný. Vdaka mimoriadnej pružnosti lahko kopíruje tvar povrchu.
Farbu a intenzitu svetla môžete lahko synchronizovat s rytmom oblúbenej hudby a dotvárat tak pohodovú atmosféru. Okrem manuálnej kontroly prostredníctvom ovládaca je k dispozícii a ovládanie prostredníctvom aplikácie Mi Home.

Vstupné napätie: AC100-240 V 50-60 Hz
Menovitý výkon: 7,5 W (2 metre pásky)
Dlžka pásu: 2 m
Maximálny zatažitelný výkon: 26,6 W 10 metrov pásky (9 pások = 2 metre štandardnej pásky + 8 dalších pások dlhých 1 meter)
Podporovaný operacný systém: ios8.0 / android 4.4 a vyšší
Bezdrôtové špecifikácie: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Režim luminiscencie: RGB
Zdroj svetla: LED dióda
Pocet diód LED: 48 ks.
Rozostup LED: 40 mm / 1,6 palca