512 GB . microSDXC karta Samsung PRO Ultimate + SD adapter (U3, V30, A2), (r200MB/s, w130MB/s) MB-MY512SA/WW

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 55,20 €

MB-MY512SA/WW
Samsung

Popis

Vyrobené pre snahy na úrovni expertov

Vstúpte do novej etapy ukladania s PRO Ultimate MicroSD. Podporuje všetko od kreatívnych aktivít až po osobné spomienky s vysokou rýchlosťou.



Rýchlo sa zrýchlilo

Rýchlosť čítania/zápisu až 200/130 MB/s MicroSD PRO Ultimate uľahčuje dokončenie každej úlohy. Venujte viac času tvorbe a menej času šetrite vďaka rýchlosti čítania a zápisu až 200/130 MB/s. Obsahuje tiež najmodernejšie hodnotenia U3 a V30 s výkonom A2, ktorý pomáha pri rýchlom načítavaní a zachytávaní videa v rozlíšení 4K UHD.



Prispôsobí sa každej potrebe - Rozsiahla kompatibilita

Či už používate smartfón alebo hernú konzolu4, počítajte s kartou PRO Ultimate microSD pre rozsiahlu kompatibilitu. Je to skutočný tímový hráč, pokiaľ ide o náročné používanie aplikácií alebo ukladanie súborov – a dá sa použiť aj s akčnými kamerami a dronmi.



Viac úložného priestoru - Viac záberov

Zhromažďujte súbory a rozšírte svoje portfólio o širokú škálu možností úložiska od 128 GB do 512 GB. Od vysokokvalitných fotografií až po bezchybné zábery v rozlíšení 4K je tu dostatok miesta pre všetkých vašich obľúbených.



Svetová jednička medzi značkami flash pamätí

Výkon a spoľahlivosť, na ktoré sa môžete spoľahnúť od svetovej značky číslo jedna pre flash pamäte od roku 2003. Všetok firmvér a komponenty sú vyrábané interne, vrátane našich svetovo uznávaných DRAM a NAND, v kvalite, ktorej môžete dôverovať.




Parametre a špecifikácie:

Kapacita: 512GB

Rýchlostná trieda: U3, V30, A2

Rýchlosť čítania: až 200 MB/s

Rýchlosť písania: až 150 MB/s

Optimálne využitie: Rozšírenie kapacity mobilných zariadení

Pamäťová karta microSDXC PRO Ultimate s adaptérom

Rozhranie: UHS-1, kompatibilné s rozhraním UHS

Rozmery 15 x 11 x 1 mm

Hmotnosť: 0,25g