A4tech Myš Bloody V7, optická, 7tl., 1 koliesko, drôtová (USB), čierna, 3200DPI, herná, LAGLESS SHOTING V7MA

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 27,00 €

V7MA
A4Tech

Popis

Optická myš A4tech Bloody Gamming V7 Ultra Core 3


Spoločnosť A4tech sa teraz zamerala v spolupráci s Bloody na herné myši rady Bloody Gamming. Fascinujíci design a ergonomický tvar tejto optickej myši s názvom Bloody Gamming V7 Ultra Core 3 poskytuje špičkové držanie pri hraní náročných hier a vyspelá technológia vám zaistí víťazstvo v každej hre.
Ultra Core 3 pre vylepšenie prenosnosti pri akčných hrách

Ultra Core 3 vám umožní vylepšiť presnosť pri hraní akčných hier. Pomocou Ultra Core 3 si môžete nastaviť rýchlosť strieľania a potlačiť spätný ráz streľby, vďaka tomu sa budete môcť stáť preborníkom v akčných hrách.
Technológia HoleLESS a LAGLESS SHOTING

Špeciálna konštrukcia myši a technológie HoleLESS umožňuje snímanie pohybu na akomkoľvek povrchu, zatiaľ čo technológia LAGLESS SHOTING ponúka maximálne 1ms oneskorenie pri streľbe po stlačení jedného tlačidla, čo je oproti bežnej myši 18násobne rýchlejšie. Dokonca si môžete nastaviť 3 strieľacie módy.
Sedem tlačidiel + rolovacie koliesko

Myš samotná vypadá veľmi pekne, až futuristicky, je vhodná predovšetkým pre pravákov. Myš má celkom sedem tlačidiel - klasická dve tlačidlá, ktoré sú nenápadne zapustené do tela a červeno podsvietené rolovacie koliesko, ktoré dokáže mimo iného fungovať ako tlačidlo tretie. Mimo túto základnú zostavu sa na myši nachádzajú ďalšie tlačidlá pre prepínanie rozlíšenia a tlačidlá vpred/späť.
Kľúčové vlastnosti

Optická myš A4tech Bloody Gamming V7 Ultra Core 3je ˝drôtovou˝ hernou myšou so zrýchlením 30G, 160K vstavanou pamäťou a technológiou HoleLess, ktorá ponúka rozlíšenie snímacieho prvku 200 až 3200 dpi. Spolu so špičkovým senzorom sa na precíznom pohybe myši podieľa aj rýchlosť snímania až 1000 Hz a s ňou spojená odozva 1 ms u technológie LAGLESS SHOTING. Určite tiež oceníte integrovanú pamäť profilov napr. pre rôznych hráčov. Ultra Core 3 umožní vylepšiť presnosť pri hraní akčných hier. Myš má sedem tlačidiel a jedno rolovacie koliesko. K počítaču sa pripája pomocou USB rozhrania cez kábel dĺžky 1,8 m.

Hmotnosť produktu je 155 gramov a jeho rozmery sú 125 x 64 x 39 mm. Výrobca pre tento model zvolil elegantné čierne farebné prevedenie s efektívnym červeným podsvietením rolovacieho kolieska.