C2P11AE Trojfarebná originálna atramentová kazeta HP 651 Ink Advantage

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 21,00 €

C2P11AE
HP

Popis

Prehľad

Originálne atramentové kazety HP sú vyvinuté tak, aby poskytovali trvácne farebné dokumenty a fotografie1, stranu po strane. Získajte hodnotu, ktorú očakávate od kaziet navrhnutých pre spoluprácu s vašou tlačiarňou HP pre projekty doma, v práci a škole.

Funkcie

Prineste si domov spoľahlivý výkon prakticky pre ľubovoľný projekt. Cenovo dostupné originálne atramentové kazety HP sú špeciálne navrhnuté na prácu s vašou tlačiarňou HP, aby zabezpečili výsledky výnimočnej kvality.
Urobte dojem vytváraním dokumentov živých farieb a fotografií ako z fotoslužby. Výtlačky použitím originálnych atramentov HP odolávajú vyblednutiu – takže zachovajú svoj pútavý vzhľad aj po dlhšom čase.1
Vychutnajte si tlač tak, ako ju očakávate – a bez plytvania peniazmi. Vytlačte všetky potrebné fotografie a dokumenty vo vysokej kvalite pomocou originálnych atramentových kaziet HP, ktoré pomáhajú zabezpečiť konzistentné výsledky.
Nech prebehne dokončovacia fáza projektov aj recyklácia kaziet bez starostí a jednoducho. Minimalizujte prerušenia pre nízku hladinu atramentu a využite bezplatnú, jednoduchú recykláciu v rámci programu HP Planet Partners.2

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Trojfarebné
Veľkosť kvapky atramentu
6,4 pl HDW, 3 pl LDW
Kompatibilné typy atramentu
Na báze farbiva
Výdatnosť strán (farebné)
Asi 300 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované v multifunkčnom zariadení HP DeskJet Ink Advantage 5645. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 32 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 60 °C
Skladovacia vlhkosť
od 20 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
113 x 37 x 115 mm
Hmotnosť balenia
0,06 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová a atramentová kazeta a tlačové hlavy HP počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny