Canon i-SENSYS LBP361dw - čiernobiely, SF, duplex, PCL, USB, LAN 5644C008

AUTOMATICKÁ OBOJSTRANNÁ TLAČ (DUPLEX)
Áno
MAXIMÁLNY FORMÁT TLAČE / MÉDIA
A4
TLAČOVÁ TECHNOLÓGIA
Laserová
VÝROBCA
Canon
SKUTOČNÉ ROZLÍŠENIE TLAČIARNE (V DPI)
600x600
ROZHRANIE TLAČIARNE
USB, sieťové, wifi, USB
MAXIMÁLNA RÝCHLOSŤ TLAČE (A4 ZA MINÚTU)
55
Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 673,80 €

5644C008
Canon

Popis

Potrebujete doma či v kancelárii denne tlačiť skutočne veľké množstvo dokumentov? Pokiaľ áno, zamerajte svoju pozornosť na čiernobielu laserovú tlačiareň Canon i-SENSYS LBP361dw. Ide o moderný prístroj, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre veľké zaťaženie – za mesiac s ním zvládnete vytlačiť až neuveriteľných 250 000 strán textu.

Tlačiareň je vybavená rozhraním USB 2.0, takže ju pripojíte ku každému notebooku i stolnému počítaču. Stačí tak zariadenie vybaliť z krabice, jediným káblom pripojiť a rovno môžete začať tlačiť. S obsluhou tlačiarne si hravo poradíte vďaka užívateľsky prívetivej klávesnici a tiež prehľadnému päťriadkovému LCD displeju.

Vysokokapacitné zásobníky a skvelá rýchlosť tlače

Základná dvojica zásobníkov tejto tlačiarne pojme celkom 600 listov papiera. Okrem toho si ale môžete k tlačiarni zakúpiť aj ďalšie zásobníky, čím kapacitu zvýšite až na 3 600 listov. K prednostiam prístroja patrí aj jeho skvelá rýchlosť, vďaka ktorej vytlačíte až 55 stránok za minútu. Vždy sa pritom môžete spoľahnúť na veľmi dobrú tlačovú kvalitu. Tlačiareň sa totiž môže pochváliť rozlíšením až 1 200 × 1 200 DPI.

Znížte svoje náklady na tlač

Vďaka funkcii automatickej obojstrannej tlači môžete efektívne znížiť svoje náklady spojené s nákupom kancelárskeho papiera. Ušetriť vám navyše pomôžu aj kazety typu všetko v jednom, výťažnosť ktorých činí až 25 000 strán.

Priama tlač z flash disku

Tlačiareň Canon i-SENSYS LBP352x disponuje integrovaným USB portom, vďaka ktorému môžete svoje dokumenty tlačiť aj z externých pamäťových médií. Z flashky či externého disku si vytlačíte súbory vo formátoch JPEG, TIFF a PDF.

Rozumie si so smartfónami aj cloudami

Prostredníctvom tejto laserovej tlačiarne môžete svoje dokumenty tlačiť aj zo SMART mobilných telefónov, tabletov či cloudových služieb. Zariadenie totiž podporuje služby Google Cloud Print a Apple AirPrint a taktiež disponuje certifikáciou na službu Android Mopria. I s pokročilými tlačovými funkciami si pritom bez najmenšieho problému poradíte vďaka prepracovanej SMART aplikácii Canon PRINT Business, ktorú si môžete stiahnuť do SMART zariadenia s operačným systémom Android i iOS.

Parametre

Farba tlače
Čiernobiela
Technológia tlače
laserová