Tento produkt zakúpilo už 8 zákazníkov

Canon Photo paper Glossy, foto papier, lesklý, biely, A4, 210 g/m2, 100 ks, GP-501 0775B001

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 25,20 €

0775B001
Canon

Popis

Lesklý fotografický papier Glossy Photo Paper pre každodennú tlač fotografií a dotlače v kvalite fotolaboratória. Fotografický papier "Everyday Use" pre každodenné použitie ponúka úsporný spôsob domácej tlače fotografií z dovolenky s lesklým povrchom.

Funkcia:
• Lesklý povrch
• Skvelý pre pravidelný tlač fotografií
• Balenie: 200 g / m2
• Skvelé spojenie s atramenty systému ChromaLife100 + spoločnosti Canon

Fotografie z dovolenky
Ak chcete tlačiť spomienky z dovolenky, potrebujete tlač, ktorý sa vyrovná tlače z fotolaboratória. Práve taký je tlač s lesklým fotografickým papierom Glossy Photo Paper "Everyday Use".

Rýchloschnúci fotografie
Originálne fotografické papiere spoločnosti Canon sa vyznačujú mikroporéznym povrchom, ktorý rýchlo pohlcuje atrament hlboko pod povrch, aby žiadny prebytočný atrament nezostal na povrchu papiera. Výsledok: rýchloschnúce výtlačky fotografií.

Dokonalý lesk
Lesklé papiere spoločnosti Canon uzamknú atrament hlbšie pod vrchným lesklým povrchom ako iné papiere. "Lesklý" povrch bude preto stále lesklý.

Fotografie, ktoré vydržia po celý život
Lesklý fotografický papier Glossy Photo Paper "Everyday use" a atramenty systému ChromaLife100 + spoločnosti Canon vytvárajú skvelé spojenie. Kombinácia tlačových hláv FINE, atramentov a originálnych fotografických papierov spoločnosti Canon chráni fotografie pred plynmi a svetlom a bezpečne tak tieto vzácne spomienky uchováva pre budúce generácie.