Canyon RT-7, batoh pre 17´´ notebook, rolovateľný, 29l, USB-A nabíjací port, čierny CNS-BPRT7B1

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 40,80 €

CNS-BPRT7B1
Canyon

Popis

CANYON Batoh rolltop pre 17,3" notebooky RT-7

Dámy a páni, Canyon RT-7! Toto je batoh ako zviera: je to rolltop a je vyrobený na 17-palcové notebooky. V skutocnosti sa don zmestia všetky vaše veci - konštrukcia rolltop umožnuje zväcšit objem o neuveritelných 11 litrov.
Ale pockajte, je toho ešte viac! Je vyrobený z nepremokavých materiálov a má vetranú zadnú cast. Pridali sme aj port USB-A pre prípad, že by ste potrebovali nieco nabit, a pre väcšiu bezpecnost je tu reflexný prvok.
Tento batoh si priam pýta, aby ste ho vyskúšali pri svojom dalšom dobrodružstve! Pohodlie nad ocakávania. Rolovací dizajn umožnuje zväcšit objem z 18 na 29 litrov. K dispozícii je odvetrávaný zadný panel, ktorý vás udrží v chlade pocas dlhých prechádzok,
a tiež nabíjací port USB-A pre vaše zariadenia. Bezpecnost pre vaše veci. Vnútorné puzdro, do ktorého sa zmestí 17,3" notebook, ho udrží v bezpecí. Materiál, ktorý sme použili na vonkajší plášt, je vodoodolný a má reflexný prvok,
torý vás ochráni pred nebezpecenstvom. Inteligentná organizácia pre vaše každodenné potreby. Tento batoh má štyri vonkajšie vrecká a dve vnútorné, takže môžete mat svoje veci roztriedené.
Miesto na notebook a konštrukcia rolltop vám pomôžu vložit nejaký další náklad.

Vlastnosti:

Rozmery (47+30) x 30 x 13 cm
Pre 17,3" notebooky
Vymenitelný objem 18/29 l
4 vonkajšie vrecká
2 vnútorné vrecká
Vnútorné vrecko na 17,3" notebook
Moderný dizajn
Vodoodolný materiál
Menitelný objem (rolltop)
Nabíjací port USB-A