CONNECT IT Ergonomická myš FOR HEALTH blk CMO-2700-BK

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 21,60 €

CMO-2700-BK
Connect IT

Popis

Connect IT CMO-2700

Spoločnosť Connect IT prináša na trh bezdrôtovú vertikálne ergonomickú optickú myš s označením CMO-2700. Tá ponúka špeciálny ergonomický dizajn a rýchle snímanie pohybu. Je vybavená 6 tlačidlami vrátane posuvného kolieska. Poskytuje rozlíšenie 800/1200/1600 DPI. Vysoká presnosť ideálne taktiež pre prácu v grafických editoroch.

 

Výhoda ergonomických vertikálnych myšou

S používaním bežných kancelárskych myší je spojená aj novodobá počítačová choroba - tzv. Syndróm karpálneho tunela (tzv. Útlakový syndróm alebo tiež RSI). Ide o útlak stredného nervu v karpálnym tuneli, ktorý sa nachádza v zápästí ruky. Stredná nerv prechádzajúce práve týmto tunelom prenáša impulzy z mozgu do palca, ukazováka, prostredníka a časti prstenníku.

 

U zdravých ľudí, ktorí nepreťažujú oblasť zápästia, poskytuje karpálny tunel dostatok priestoru pre priechod stredného nervu a prsty sú tak dostatočne zásobené impulzy z mozgu, teda zostáva zachovaná ich plná funkčnosť a citlivosť. Týmto problémom sa dá veľmi jednoducho predchádzať používaním ergonomické vertikálne myši, u ktorej sú ruka aj predlaktie používateľa v prirodzenej polohe a nedochádza k neprirodzenému kríženiu šliach a kostí ani k útlaku stredného nervu v zápästí.

 

Základné parametre

Bezdrôtová technológia: 2,4 GHz

Ergonómia: Pravoruká / vertikálne

Počet tlačidiel: 6

Snímač pohybu: Optický

Napájanie: batérie 1 × AA

Rozmery / váha:

Šírka [mm]: 76

Výška [mm]: 72

Hĺbka [mm]: 110

Hmotnost [g]: 91 (bez batérie)

Myši, Myši Connect IT