Defender Ridley, herné slúchadlá s mikrof., čierno-červená, 2.0, 50 mm meniče typ 2x 3.5 mm jack + USB 64542

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

64542
Defender

Popis

Herné slúchadlá Defender Ridley

Počujte svoje virtuálne prostredie, počujte dej
S hernými slúchadlami Defender Ridley budete mať konečne možnosť sa na chvíľu zastaviť a riadne sa započúvať do herného prostredia.
Spojením 50 mm meničov s výbornou zvukovou izoláciou Vás plnohodnotne ponoria do akejkoľvek situácie, do ktorej sa započúvate, nech už to sú ozveny iskriaceho kovu z veľkolepých súbojov alebo melódia zaspávajúceho lesa. Vďaka kvalitnému spracovaniu meničov sa môžete tešiť z kvalitného a čistého ozvučenia, s ktorým budete schopní rýchle rozoznať aj veľmi podobné vrstviace sa zvuky - najmä užitočné, ak sa jedná o zvuky blížiaceho sa nebezpečia, ktoré sa ukrývajú v pokojných tónoch. Ak plánujete slúchadlá využiť aj pre nehernú činnosť, sklamaní určite nebudete. Epický orchester alebo precízne upravené elektronické tóny - neprídete o kvalitný posluch ani jedného zo žánrov.
Integrovaný mikrofón Vaši priatelia aj spolubojovníci rozhodne pri komunikácii ocenia, nepriatelia Vami porazení už asi moc nie. Pre úplné pohodlie si môžete čelenku slúchadiel nastaviť podľa seba. Aby toho nebolo málo, slúchadlá disponujú ešte farebným podsvietením, nie len aby ste mali v tme prehľad o pozícii slúchadiel, ale pretože to na nich vypadá dobre. Vlastnosti typu opleteného kábla a ovládania hlasitosti sú už samozrejmosťou.

Špecifikácia:
* Typ ozvučenie: Stereo
* Priemer meničov: 50 mm
* Frekvenčný rozsah (slúchadla): 20 Hz - 20 kHz
* Frekvenčný rozsah (mikrofón): 20 Hz - 16 kHz
* Citlivosť (slúchadla): 105 dB
* Citlivosť (mikrofón): -38 dB
* Impedancia (slúchadla): 32 ?
* Impedancia (mikrofón): 2,2 k?
* Rozhranie: 2x 3.5 mm jack + 1x USB
* Dĺžka kábla: 2,2 m