EPSON L6170 - A4/33-20ppm/4ink/ADF/Wi-Fi//LAN//duplex/CISS C11CG20402

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C11CG20402
Epson

Popis

Toto zariadenie 3 v 1 novej generácie ponúka množstvo možností pripojiteľnosti, automatický podávač dokumentov (ADF), obojstrannú tlač a displej LCD.
  • Znížte tlačové náklady o 90 %
  • Tlačte bez atramentových kaziet
  • 30-stranový autom. podávač papiera
Znížte svoje režijné náklady s tlačiarňou ITS EcoTank od spoločnosti Epson bez atramentových kaziet, ktorá môže znížiť náklady na tlač až o 90 %. Prináša mimoriadne nízke náklady na stranu a dodaná zásoba atramentu na tri roky dokáže vytlačiť až 14 000 čiernobielych a 11 200 farebných strán. Táto atramentová tlačiareň 3 v 1 navrhnutá na firemnú tlač ponúka vysokú rýchlosť tlače 15 strán za minútu, predný zásobník na 150 listov, obojstrannú tlač a automatický podávač dokumentov na 30 strán.

Prehľad

Mimoriadne nízke náklady
Tlačiareň EcoTank ITS môže vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu znížiť náklady na tlač až o 90 %. Obsahuje atramentovú nádržku s mimoriadne vysokou kapacitou, ktorá eliminuje potrebu atramentových kaziet, a zároveň sa v balení dodáva so zásobou atramentu na tri roky. K dispozícii sú aj cenovo dostupné fľaštičky na dopĺňanie atramentu.

Vytlačte tisíce strán
Menej časté dopĺňanie atramentu. S atramentom, ktorý je súčasťou balenia, môžete vytlačiť až 14 000 čiernobielych a 11 200 farebných strán.

Objavte novú generáciu 
Vďaka atramentovej nádržke umiestnenej v prednej časti sa tlačiareň EcoTank ITS ľahšie používa a je kompaktnejšia ako kedykoľvek predtým. Obsahuje vylepšený systém plnenia atramentu navrhnutý tak, aby znížil riziko neporiadku a vyšplechnutia. Nové fľaštičky obsahujú mechanizmus, ktorý zaisťuje, aby sa príslušnou farbou mohli naplniť len tie správne nádržky.

Funkcie pre komerčnú kvalitu
Vytvárajte ostré, jasné texty vďaka trvalej tlačovej hlave PrecisonCore a originálnemu čiernemu pigmentovému atramentu spoločnosti Epson. So zásobníkom papiera na 150 listov, obojstrannou tlačou, automatickým podávačom dokumentov na 30 strán (ADF) a rýchlosťou tlače až 15 strán za minútu je určená na použitie vo firmách. Ponúka štandardnú ročnú záruku a až 3-ročnú záruku v rámci špeciálnej akcie. 

Tlač z ktoréhokoľvek miesta
Vďaka aplikácii Epson iPrint môžete posielať pomocou funkcií Wi-Fi a Wi-Fi Direct dokumenty na tlač z inteligentných zariadení. Vďaka funkcii Epson Email Print dokáže dokonca prijímať súbory takmer z ktoréhokoľvek miesta na svete.

Parametre

Farba tlače
Farebná
Technológia tlače
atramentová

Súvisiace produkty