EPSON Tlačiareň TM-T20II USB/RS232 šedá C31CD52002

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C31CD52002
Epson

Popis

Technické parametre

Základné parametre

Typ tlačiarne: Termosublimačná

DPI tlače: 203

Multifunkčná: Nie

Rozhranie: Sériové, USB

Displej: Nie

DPI tlače: 203

Rozlíšenie - čierne normálne [DPI]: 203 x 203

Rozmery [mm]: 140 x 146 x 199

Hmotnosť v kg: 1,7

Podpora W10: Áno

EPSON TM-T20II SERIES

Vďaka kombinácii rýchlej tlače, vysokej spoľahlivosti a úspornej prevádzky je táto tlačiareň spĺňajúca podmienky programu Energy Star nepostrádateľnou pre malé a špecializované predajne, pohostinské priestory a obchody s potravinami.

Cenovo dostupná
Tento ľahko použiteľný model je našou cenovo najvýhodnejší pokladničné tlačiarňou účteniek a zvláda tlač na papier šírky 80 mm. Jej funkcia automatického skrátenie papiera zmenšuje horný aj dolný okraj, šírku medzier medzi riadkami a výšku čiarového kódu, čím umožňuje flexibilnú tlač účteniek. Týmto spôsobom je možné kontrolovať náklady a riadiť množstvo spotrebovaného papiera. Zníženie nákladov na papier je dosahované tým, že pred odrezaním aktuálnej účtenky je vytlačené horné logo na začiatok ďalšej účtenky, čo skracuje horný okraj o 12 mm.
Spoľahlivá
Stredná doba medzi poruchami je 360 ??000 hodín a životnosť tlačového mechanizmu činí 15 miliónov riadkov, takže sa na tlačiareň TM-T20II môžete spoľahnúť aj vo veľkoobjemových tlačových prostrediach.
Flexibilné
Tlačiarni TM-T20II nechýba ani integrované rozhranie USB a na výber máte z dvoch modelov: 1) USB + sériové rozhranie, 2) USB + ethernetové rozhranie, čo z tlačiarne robí dlhodobú investíciu, pretože je možné kedykoľvek prepínať medzi jednotlivými rozhraniami.
Rýchla
Rýchlosť tlače 200 mm / s vám ušetrí čas, zatiaľ čo konkurencieschopná cena a prevádzkové náklady vám ušetrí peniaze - ideálne vo chvíľach, kedy potrebujete rýchlo skrátiť dobu čakania vo fronte.