GARMIN VENU SQ 2 Music, Smart hodinky, Bl/Slate 010-02700-10

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 253,20 €

010-02700-10
Garmin

Popis



Sledovanie príjmu tekutín je veľmi dôležité. VENU SQ 2 vás upozorní, že je čas doplniť tekutiny a zaznamenáva celkový objem prijatých tekutín počas dňa.

 

Menstrual cycle tracking  Lepšie pochopíte svoje telo vďaka aplikácii Menštruačný cyklus. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emočné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.

 

PULSE OX    Integrovaný optický snímač PULSE OX zabezpečuje presné, spoľahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovať reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.

 

Integrovaný mp3 player  Integovaný prehrávač hudby (.mp3) s pamäťou až pre 500 skladieb pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju obľúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súčasťou balenia). Nahrať požadované skladby je veľmi jednoduché, stačí hodinky pripojiť k počítaču cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovať aj cez obľúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri počúvaní hudby potrebovať externý prehrávač (smartfón).

 

Detekcia nehody    Funkcia DETEKCIA NEHODY (incident detection) sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožňuje VENU SQ 2 nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Keď integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastaviť a aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielať informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo.

 

Dýchanie     Nádych - výdych, túto činnosť si ani neuvedomujeme. VENU SQ 2 sleduje váš dych a v prípade akejkoľvek zmeny vás upozorní a prevedie kontrolovaným dychovým cvičením.

 

Body Battery           Funkcia Body Batter monitoruje zásoby energie vášho tela. Monitor energie využíva údaje o strese, variabilitu srdcevej frekvecie (HRV), údaje o spánku a aktivitách na odhad zásob energie tela kedykoľvek. Môžete si tak naplánovať deň a optimalizovať časy pre aktivitu a odpočinok. Vyššie číslo znamená, že ste pripravení byť aktívni, zatiaľ čo nižšie číslo naznačuje, že by ste potrebovali relaxovať a trochu si odpočinúť pred tréningom. Body Battery vám pomáha tiež sledovať vzory v priebehu niekoľkých týždňov, takže pochopíte, ako posledné dni ovplyvňujú to, ako sa cítite dnes.

 

Základné parametre

Rozmery zariadenia, ŠxVxH:         3,7 x 4,06 x 1,11 cm

Oxymeter - Pulse Ox:         Áno

Displej - veľkosť, ŠxV:        uhlopriečka 3,58 cm

Displej - rozlíšenie, ŠxV:     320 x 360 pixelov

Displej - typ: AMOLED (Corning Gorilla Glass 3)

Dotyková obrazovka:         Áno

Hmotnosť zariadenia:         38 g

Akumulátor - typ:    nabíjateľná lithium - ion

Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):         až do 11 dní v režime smart hodiniek (24/7 monitorovanie pulzu, bez GPS), až do 26 hodín so zapnutým GPS

Akcelerometer:        Áno

Odolnosť voči vode: Áno (5 ATM)

GPS prijímač:          GPS + GLONASS + Galileo

Vysoko-citlivý prijímač:       Áno

Waypointy/obľúbené/pozície:         uložiť pozíciu

Snímač srdcovej frekvencie:         Áno, na zápästí

Snímač rýchlosti/kadencie: Áno, voliteľný

Automatická synchronizácia s PC: Áno

Garmin Connect kompatibilita:       Áno

Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.):    Áno

Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.):      Áno

Auto Scroll (zobrazovanie stránok):         Áno

Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity: Áno

Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa:   Áno

Úprava vzhľadu obrazoviek:          Áno

Wi-Fi: Áno

Kompas (GPS):        Áno

Barometrický výškomer:    Nie

Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):    Áno

Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):   Áno

Prepojenie:    USB/Bluetooth/ANT+/Wi-Fi

Garmin Pay: Áno

 

Obsah balenia

Venu Sq 2 Music, Black/Slate, Quick Release (20 mm) silikónový remienok vhodný pre obvod zápästia: 125-190 mm

nabíjací/dátový kábel,

manuál