GARMIN VENU SQ 2, Smart hodinky, Cr Gold/White 010-02701-11

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 227,40 €

010-02701-11
Garmin

Popis



Sledovanie príjmu tekutín je veľmi dôležité. VENU SQ 2 vás upozorní, že je čas doplniť tekutiny a zaznamenáva celkový objem prijatých tekutín počas dňa.

 

Menstrual cycle tracking  Lepšie pochopíte svoje telo vďaka aplikácii Menštruačný cyklus. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emočné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.

 

PULSE OX    Integrovaný optický snímač PULSE OX zabezpečuje presné, spoľahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovať reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.

 

Accident detection Funkcia DETEKCIA NEHODY (incident detection) sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožňuje VENU SQ 2 nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Keď integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastaviť a aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielať informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo.

 

Dýchanie       Nádych - výdych, túto činnosť si ani neuvedomujeme. VENU SQ 2 sleduje váš dych a v prípade akejkoľvek zmeny vás upozorní a prevedie kontrolovaným dychovým cvičením.

Body Battery Funkcia Body Battery monitoruje zásoby energie vášho tela. Monitor energie využíva údaje o strese, variabilitu srdcevej frekvecie (HRV), údaje o spánku a aktivitách na odhad zásob energie tela kedykoľvek. Môžete si tak naplánovať deň a optimalizovať časy pre aktivitu a odpočinok. Vyššie číslo znamená, že ste pripravení byť aktívni, zatiaľ čo nižšie číslo naznačuje, že by ste potrebovali relaxovať a trochu si odpočinúť pred tréningom. Body Battery vám pomáha tiež sledovať vzory v priebehu niekoľkých týždňov, takže pochopíte, ako posledné dni ovplyvňujú to, ako sa cítite dnes.

 

Batéria        VENU SQ 2 sú vybavené nabíjateľnou lithium-ionovou batériou s výdržou až do 11 dní v režime hodiniek + sledovanie dennej aktivity a monitorovanie pulzu 24/7. So zapnutým GPS vydrží až 26 hodín. Stačí ho jednoducho nabiť cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje do aplikácie Garmin Connect.

 

Spánok          VENU SQ 2 je vybavené funkciou pokročilého monitorovania spánku. Sleduje rôzne fázy spánku ako aj pulz, stres, Pulse Ox a dýchanie. Dokonca určí skóre na základe kvality spánku a prehľad, ako môžete kvalitu spánku zlepšiť. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect Mobile.

 

Kalórie        Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy počas dňa a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vďaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnať príjem kalórii s počtom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin.

 

Základné parametre

Rozmery zariadenia, ŠxVxH:         3,7 x 4,06 x 1,11 cm

Oxymeter - Pulse Ox:         Áno

Displej - veľkosť, ŠxV:        uhlopriečka 3,58 cm

Displej - rozlíšenie, ŠxV:     320 x 360 pixelov

Displej - typ: AMOLED (Corning Gorilla Glass 3)

Dotyková obrazovka:         Áno

Hmotnosť zariadenia:         38 g

Akumulátor - typ:    nabíjateľná lithium - ion

Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):         až do 11 dní v režime smart hodiniek (24/7 monitorovanie pulzu, bez GPS), až do 26 hodín so zapnutým GPS

Akcelerometer:        Áno

Odolnosť voči vode: Áno (5 ATM)

GPS prijímač:          GPS + GLONASS + Galileo

Vysoko-citlivý prijímač:       Áno

Waypointy/obľúbené/pozície:         uložiť pozíciu

Snímač srdcovej frekvencie:         Áno, na zápästí

Snímač rýchlosti/kadencie: Áno, voliteľný

Automatická synchronizácia s PC: Áno

Garmin Connect kompatibilita:       Áno

Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.):    Áno

Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.):      Áno

Auto Scroll (zobrazovanie stránok):         Áno

Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity: Áno

Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa:   Áno

Úprava vzhľadu obrazoviek:          Áno

Wi-Fi: Nie

Kompas (GPS):        Áno

Barometrický výškomer:    Nie

Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):    Áno

Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):   Áno

Prepojenie:    USB/Bluetooth/ANT+

Garmin Pay: Áno

 

Obsah balenia

Venu Sq 2, Cream Gold/White, Quick Release (20 mm) silikónový remienok vhodný pre obvod zápästia: 125-190 mm

nabíjací/dátový kábel

manuál