HP 1067/22.9/Everyday adhesive Gloss Polypropylene, lesklý, 42", 2-pack, C0F29A, 120 g/m2, fólia, 1067mmx22.9m, transparentná

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 196,80 €

C0F29A
HP

Popis

Táto samolepiaca lesklá polypropylénová fólia HP je určená k produkcii lesklých výtlačkov s vynikajúcou sýtosťou farieb pre skvelé obrázky. Toto médium je odolné, ľahko sa s ním manipuluje a jeho silná priľnavosť zaisťuje pevnú a spoľahlivú montáž. Kompatibilná s atramentami HP na báze farbiva.

Vytvárajte propagačné materiály pre predajne, výlohy pre predajne a pútače na výstavy, ktoré sa vyznačujú živými farbami a žiarivými obrázkami v reálnej fotografickej kvalite. Spoločne s originálnymi atramentami HP tento materiál ponúka širokú farebnú škálu a vynikajúcu jednotnosť lesklého povrchu, výsledkom čoho sú plynule vykreslené prechody a ostré detaily.
Podporte bezproblémový chod vašich produkčných procesov. Rýchle schnúce výtlačky odolné voči rozmazaniu sú ľahko spracovateľné a majú samolepiacu vrstvu pre pevné, spoľahlivé prichytení, pričom sú zároveň ľahko odstrániteľné.
Vyskúšajte výhody tohoto univerzálneho materiálu, ktorý je kompatibilný s atramentami HP na báze farbiva aj pigmentu. Profily ICC vám pomôžu rýchle získať farbu, ktorú potrebujete. Výtlačky zaručujú viac než 35ročnú stálosť bez laminácie pri vnútornom vystavení.

Fólia HP Everyday Adhesive Matte Polypropylene je odolná proti roztrhaniu a ľahko použiteľná. Disponuje permanentnou samolepiacou vrstvou zaisťujúcou bezpečnú a spoľahlivú inštaláciu.
Samolepiaca polypropylénová fólia je určená na výrobu lesklých výtlačkov s vynikajúcou sýtosťou farieb, k vytváraniu skvelých obrázkov v reálnej fotografickej kvalite.

Fólia je odolná, jednoducho použiteľná a obsahuje permanentné samolepiace zložky, ktoré umožňujú bezpečnú a spoľahlivú aplikáciu.

Použitie:
fólia je vhodná pre vnútorné aj vonkajšie použitie.
Pre vode odolný výsledok tlače je pri použití originálnych atramentov HP nutná laminácia.

Pre použitie v tlačiarniach
DesignJet T1300, DesignJet T1500, DesignJet T2300, DesignJet T2500, DesignJet T3500, DesignJet T520, DesignJet T7200, DesignJet T920, DesignJet Z5200, DesignJet Z5400, DesignJet Z6600, DesignJet Z6800