HP 1067/45.7/Universal Bond Paper, matný, 42", Q1398A, 80 g/m2, papier, 1067mmx45.7m, biely, pre atramentové tlač., rolky

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 24,60 €

Q1398A
HP

Popis

Kancelársky papier HP Universal Inkjet Bond je ekonomický papier navrhnutý pre čierne a farebné čiarové výkresy. Kancelársky papier HP Universal Inkjet Bond umožňuje tlač čiar s ostrým rozlíšením a vysoko kontrastnými farbami.
Univerzálny bežný papier HP Universal Bond Paper prináša dokonalú belosť, ostrý čierny text, čisté rozlíšenie čiar a vysoko kontrastné farby.
Univerzálny bežný papier HP Universal Bond Paper je ekonomickú voľbu pre technické návrhové a tlačové aplikácie, ktoré si vyžadujú presnosť a čistotu. Umožňuje ekonomickú tlač v zaručenej kvalite HP.
Univerzálny bežný papier HP Universal Bond Paper je k dispozícii v niekoľkých šírkach pre prakticky ľubovoľnú technickú aplikáciu a taktiež v predĺžených dĺžkach rolí pre bez obsluhovú tlač zvyšujúcu produktivitu užívateľa.
Kompatibilita so všetkými tlačiarňami HP a väčšinou tlačiarni iných výrobcov prináša zníženie nákladov v dôsledku znížených skladových zásob.