HP 72 130 ml Cyan Ink Cartridge with Vivera Ink C9371A

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 82,20 €

C9371A
HP

Popis

Prehľad

Spoľahlivá a bezproblémová tlač. Presné, živé, rýchloschnúce výtlačky. Objednávanie spotrebného materiálu a možnosti objednávania1 šetriace čas. Originálne kazety HP s originálnymi atramentmi HP vám pomôžu prezentovať vašim profesionálom to najlepšie a udržiavať produktivitu na vysokej úrovni.

Funkcie

Inovatívne originálne atramenty HP prinášajú unikátnu kombináciu kvality a odolnosti. Dosiahnete ostré, jasné a presné čiary a žiarivé farby – rovnako ako skutočne neutrálne sivé tóny – na rýchlo schnúcich výtlačkoch, ktoré sú odolné proti šmuhám.
S bezproblémovou tlačou pomocou originálneho spotrebného materiálu HP predídete pokusom a omylom, ktoré vás stoja mnoho času. Originálne atramenty HP sú navrhnuté a testované s tlačiarňou, aby poskytovali jednotné výsledky. Získajte ostrú, jasnú a presnú kvalitu výtlačkov pri každej tlači.
Prispôsobte veľkosť atramentovej tlačovej kazety potrebám aktuálneho projektu – vyberte si medzi farebnými atramentovými kazetami s objemom 69 ml a 130 ml, ktoré sú navrhnuté na optimalizáciu vašej produktivity.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Azúrová
Kompatibilné typy atramentu
Dye-based

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35° C
Rozsah skladovacích teplôt
15 až 35° C
Skladovacia vlhkosť
od 20 do 80 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
202 x 40 x 129 mm
Hmotnosť balenia
0,24 kg

Čo obsahuje balenie


Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny