HP 940XL CMYK Ink Cartridge Combo Pack C2N93AE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C2N93AE
HP

Popis

Prehľad

S kombinovaným balením atramentových kaziet HP 920XL OfficeJet čiernej/azúrovej/purpurovej a žltej je tlač profesionálnych farebných dokumentov s ostrým čiernym textom lačnejšia ako na laserových tlačiarňach. Tlačte trvácne dokumenty na obyčajný papier s pigmentovými atramentmi určenými pre kanceláriu.

Funkcie

Získajte farebné dokumenty profesionálnej kvality a ostrý čierny text za nižšie ceny ako pri laserových zariadeniach. Atramenty HP Officejet ponúkajú až 50% úsporu farieb1. Tlačte až dvakrát viac čiernobielych strán a získajte vyššiu hodnotu použitím veľkokapacitných kaziet2.
S pigmentovými atramentmi určenými pre kanceláriu tlačte profesionálne dokumenty na hladký papier, ktoré odolávajú vode a blednutiu3. Archivované výtlačky si uchovajú kvalitu farby celé desaťročia4. Atramenty HP Officejet schnú rýchlejšie na papieroch s logom ColorLok.
Vyriešte všetky svoje potreby tlače naraz - každé balenie obsahuje azúrovú, purpurovú, žltú a čiernu atramentovú kazetu HP a stojí menej ako štyri samostatne zakúpené kazety. Šetrite čas a peniaze s týmito praktickými kombinovanými baleniami.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna, azúrová, purpurová, žltá
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu
Výdatnosť strán (farebné)
1400 strán
Výdatnosť strán (čiernobiela)
2200 strán
Počet strán - poznámka pod čiarou
Testované na tlačiarni typu všetko-v-jednom HP Officejet Pro 8500. Priemerná hodnota vychádza z normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodiky HP a nepretržitej tlače. Skutočná výťažnosť sa výrazne odlišuje v závislosti od obsahu tlačených strán a iných faktorov. Viac informácií nájdete na adrese http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35 °C
Rozsah skladovacích teplôt
0 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
od 20 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
126 × 62 × 211 mm
Hmotnosť balenia
0,360 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta


Parametre

Typ
Originálny