HP Čierna originálna atramentová kazeta HP 934 C2P19AE

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 24,00 €

C2P19AE
HP

Popis

HP Čierna originálna atramentová kazeta HP 934

Prehľad

Originálne atramentové kazety HP sú navrhnuté na stálu produkciu dokumentov profesionálnej kvality za skvelú cenu. Spoľahnite sa na trvácne1 výtlačky z kaziet, ktoré sú špeciálne navrhnuté na spoluprácu s vašou tlačiarňou HP.

Funkcie

Odlíšte svoje podnikanie s originálnymi atramentovými kazetami HP, ktoré prinášajú výsledky, na ktoré sa môžete sa spoľahnúť. Vďaka špeciálne navrhnutým kazetám sa predchádza zanášaniu a korózii a spolupráca s vašou tlačiarňou poskytuje profesionálne výsledky a minimalizuje zničené výtlačky.Tlačte ostrý čierny text a ostrú grafiku, ktorá schne v okamihu a odoláva vode. Stránky môžete zvýrazňovať okamžite bez obáv, že sa rozmažú. S papiermi ColorLok ® určenými pre kanceláriu sa spoliehajte na profesionálne výsledky, ktoré vydržia po celé desaťročia1.Využite každé euro vo svojom podnikaní a vyhnite sa plytvaniu peňazí na problémovú tlač. Originálne pigmentové atramentové kazety HP poskytujú skvelú hodnotu.Opätovne naplňte svoje originálne atramentové kazety HP rýchlo a jednoducho. S dôverou si vyberte kazetu, ktorá vyhovuje vašim potrebám. Objednajte si kazety rýchlo so službou HP SureSupply Express.4 A užite si bezplatnú, jednoduchú recykláciu prostredníctvom programu HP Planet Partners.5

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Veľkosť kvapky atramentu
11,77 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu
Výdatnosť strán (čiernobiela)
Asi 400 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou Testované v tlačiarni HP OfficeJet Pro 6830. Približná priemerná hodnota založená na ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológii HP a nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35°C
Rozsah skladovacích teplôt
0 až 45 °C
Skladovacia vlhkosť
od 5 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
106 x 23 x 113,5 mm
Hmotnosť balenia
0,05 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny