HP náplň c. 655 purpurová CZ111AE (600 strán)

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 15,60 €

CZ111AE
HP

Popis

Prehľad

Purpurové atramentové kazety HP 655 umožňujú tlačiť vysokokvalitné marketingové materiály a fotografie so živými farbami a ostrými obrázkami odolné voči vode, rozmazaniu a vyblednutiu. Využívajte výhody špičkovej kvality HP za novú, nízku cenu.

Funkcie

Kvalita výrobkov HP, ktorú poznáte a ktorej dôverujete, je teraz cenovo dostupnejšia ako kedykoľvek predtým – za rovnakú cenu môžete vytlačiť až dvojnásobný počet strán1. Tlačte pútavé marketingové materiály a fotografie odolné voči vode, vyblednutiu a rozmazaniu2.
Používajte úplne nové originálne atramentové kazety HP a získajte vynikajúce výsledky bez obáv zo šmúh a únikov tonera. Všetky originálne atramentové kazety HP sú navrhnuté tak, aby fungovali bezchybne a predišlo sa poškodeniu tlačovej hlavy.
Tlačte, čo potrebujete, aby ste boli úspešní, a zároveň znižujte vplyv na životné prostredie. Získajte bezplatnú a jednoduchú recykláciu prostredníctvom programu HP Planet Partners34.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Purpurová
Veľkosť kvapky atramentu
5,5 pl HDW, 1,3 pl LDW
Kompatibilné typy atramentu
Na báze farbiva
Výdatnosť strán (farebné)
Asi 600 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované na tlačiarni HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
5 až 50°C
Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 70°C
Skladovacia vlhkosť
od 5 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
107 x 24 x 115 mm
Hmotnosť balenia
0,04 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny

Súvisiace produkty