HP originál ink C9385AE, No.88, black, 820str., 20,5ml, HP OfficeJet Pro K5400, L7580, L7680, L7780

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C9385AE
HP

Popis

Vďaka čiernej atramentovej kazete HP 88 uprednostňujú kancelárie atramentovú technológiu HP. S atramentom HP Vivera zakaždým získate ostrý čierny text. S jednoduchým on-line objednávaním,overenou spoľahlivosťou HP a nákladmi, ktoré sú nižšie ako pri laserovej tlači, niet lepšej voľby.
Nový atrament HP 88 dodáva ostrý čierny text a profesionálnu kvalitu pri vysokých rýchlostiach tlače. Zakaždým poskytuje vysoko pôsobivé dokumenty s atramentom HP Vivera a inovačnou technológiou tlače HP Smart Printing Technology pri spotrebnom materiáli a tlačiarni HP.
Spoľahlivé, vysokokvalitné výsledky, s nižšími nákladmi ako pri laserovej tlači. Úsporný, oddelený spotrebný materiál vám umožňuje vymieňať iba ten, ktorý sa minie. S touto hodnotou získate profesionalitu atramentovej tlače HP pre všetky vaše kancelárske potreby tlače.
Spoľahlivosť HP znamená nízku mieru údržby a bezproblémovú tlač. Technológia tlače HP Smart Printing Technology ponúka ľahkú výmenu spotrebného materiálu. A HP SureSupply ponúka pohodlné on-line objednávanie. So spotrebným materiálom HP ušetrite čas—a zvýšte svoju produktivitu.

Parametre

Typ
Originálny