Tento produkt zakúpilo už 6 zákazníkov

HP originál tlačová hlava C9384A, No.72, matte black/yellow, HP Designjet T1100, T770

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 86,40 €

C9384A
HP

Popis

Tlačové hlavy HP 72 matná čierna a žltá zaisťujú spoľahlivú a bezproblémovú tlač. Využite absolútnu presnosť pri veľkých rýchlostiach tlače a časovo úsporná funkcia pre správu spotrebného materiálu. Prezentujte svoje najlepšie profesionálne výsledky a zachovajte vysokú produktivitu.
Vďaka designu pokrokovej, veľkej tlačovej hlavy HP sú atramentové kapky umiestňované s naprostou presnosťou. Dosiahnete stále výsledky i pri veľkých rýchlostiach tlače s čistými, ostrými linkami a textom. Vytvárajte jemné, neutrálne odtiene šedej a presné farby.
Vďaka bezproblémovej tlači originálnych spotrebných materiálov HP nedochádza k časovo náročným pokusom a omylom. Atramenty HP Vivera sú vyrobené a testované spolu s tlačiarňou za účelom poskytnutia stálych výsledkov. Dosiahnete ostrú, čistú a presnú kvality pri každej tlači.
Originálne tlačové hlavy HP obsahujú vstavanú inteligenciu, vytvorenú za účelom stálej optimalizácie kvality tlače a maximalizácie životnosti tlačovej hlavy. Vďaka stálym výsledkom a menej častým zásahom môžete byť produktívnejší.

Táto náplň je kompatibilná tlačiarňami HP DESIGNJET T795, HP DESIGNJET T1100, HP DESIGNJET T1100PS, HP DESIGNJET T610, HP DESIGNJET T1200, HP DESIGNJET T1200PS, HP DESIGNJET T620, HP DESIGNJET T770, HP DESIGNJET T1300, HP DESIGNJET T790.

Parametre

Typ
Originálny

Súvisiace produkty