HP originál tlačová hlava CH646A, magenta/cyan, No.761, HP DesignJet T7100

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 182,40 €

CH646A
HP

Popis

Originálne atramenty HP. Farebne odlišné balenia pomáhajú s výberom najlepšej voľby pre vaše požiadavky aj peňaženku.

Štandardná kapacita: pre príležitostnú tlač.
Vysoká kapacita:pri častej tlači ušetríte náklady s kazetami veľkosti XL.
Špeciálna fotografická: pre fotografie v najvyššej kvalite.
* Niektoré modely tlačiarni nemusia podporovať všetky tri varianty.
• Purpurová / azúrová tlačová hlava HP 761 Designjet vytvára ostré, presné a nenákladné čierno biele výkresy a výnimočné vysoko kvalitné farebné prezentácie. Oceníte vysoko produktívnu tlač s nízkymi nárokmi na údržbu, takže môžete tlačiť ľahko a s istotou.
• Ostrý text, presné línie, skutočne neutrálne odtiene šedej a živé farby pre širokú škálu výtlačkov. Vytvárajte ostré a nenákladné čierno biele výkresy CAD. Na zákazníkov zapôsobíte presnými nákresmi, profesionálnou grafikou na fotografickom papieri a úžasnými prezentáciami.
• Hladký priebeh tlače zaisťujú originálne tlačové hlavy HP Designjet. Udržujte vysokú produktivitu a zažívajte menej časté prerušovanie práce. Vstavaná inteligentná technológia maximalizuje životnosť a optimalizuje kvalitu a spoľahlivosť.
• Pokiaľ je potrebné urobiť výmenu spotrebného materiálu, obdržíte upozornenie. Zvládnete to ľahko a rýchle sami. Recyklujte tlačové hlavy - program HP Planet Partners ponúka bezplatné vrátenie a recykláciu.
• 1V približne 50 zemiach a oblastiach, v ktorých pôsobí program HP Planet Partners. Vlastnosti a dostupnosť programu sa môžu líšiť.

Ostrý text, presné línie, skutočne neutrálne odtiene šedej a živé farby pre širokú škálu výtlačkov. Vytvárajte ostré a nenákladné čierno biele výkresy CAD. Na zákazníkov zapôsobíte presnými nákresmi, profesionálnou grafikou na fotografickom papieri a úžasnými prezentáciami.
Hladký priebeh tlače zaisťujú originálne tlačové hlavy HP Designjet. Udržujte vysokú produktivitu a zažívajte menej časté prerušovanie práce. Vstavaná inteligentná technológia maximalizuje životnosť a optimalizuje kvalitu a spoľahlivosť.
Pokiaľ je potrebné urobiť výmenu spotrebného materiálu, obdržíte upozornenie. Zvládnete to ľahko a rýchle sami. Recyklujte tlačové hlavy - program HP Planet Partners ponúka bezplatné vrátenie a recykláciu.

Parametre

Typ
Originálny