HP Purpurová originálna atramentová kazeta HP 935 C2P21AE

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 1 236,00 €

C2P21AE
HP

Popis

HP Purpurová originálna atramentová kazeta HP 935

Prehľad

Originálne atramentové kazety HP sú navrhnuté na neustálu produkciu farebných dokumentov profesionálnej kvality za skvelú cenu. Spoľahnite sa na trvácne1 výtlačky z kaziet, ktoré sú špeciálne navrhnuté na spoluprácu s vašou tlačiarňou HP.

Funkcie

Odlíšte svoj podnik s originálnymi atramentovými kazetami HP, ktoré prinášajú výsledky, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Špeciálne navrhnuté kazety spolupracujú s vašou tlačiarňou a prinášajú profesionálne výsledky a minimalizujú chybné výtlačky.Očakávajte to najlepšie pre váš podnik s kazetami, ktoré vám pomôžu vyniknúť. Tlačte živé farebné dokumenty, ktoré rýchlo schnú, odolávajú vode a vydržia celé desaťročia, vďaka originálnym pigmentovým atramentovým kazetám HP.1Spoľahnite sa na vyššiu hodnotu pri častej tlači s originálnymi atramentmi HP navrhnutými špeciálne pre vašu tlačiareň.Naplňte svoje originálne atramentové kazety HP rýchlo a jednoducho. S dôverou si vyberte kazetu, ktorá vyhovuje vašim potrebám. Objednajte si kazety rýchlo so službou HP SureSupply Express.2 A užite si bezplatnú, jednoduchú recykláciu prostredníctvom programu HP Planet Partners.3

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Purpurová
Veľkosť kvapky atramentu
8,25 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu
Výdatnosť strán (farebné)
Asi 400 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou Testované na tlačiarni HP OfficeJet Pro 6830. Približná priemerná hodnota sa zakladá na norme ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológii HP a nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35°C
Rozsah skladovacích teplôt
0 až 45 °C
Skladovacia vlhkosť
od 5 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
106 x 23 x 113,5 mm
Hmotnosť balenia
0,04 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny