HP Toner CF280XD black

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 365,40 €

CF280XD
HP

Popis

Dvojité balenie kaziet čierneho orig. tonera HP 80X LaserJet (CF280XD)

 

Dvojité balenie tonerových kaziet HP 80X LaserJet umožňuje tlač dokumentov profesionálnej kvality a poskytuje vyššiu hodnotu ako samostatné kazety. Buďte produktívni s ďalšou kazetou v zásobe. Zjednodušte objednávanie vďaka dvom kazetám v jednom balení.

Zapôsobte čiernobielymi dokumentmi profesionálnej kvality a výraznou čiernou farbou textu. Originálne tonery HP poskytujú ostré detaily a konzistentnú tlač v odtieňoch sivej pri tlači tabuliek a grafov. Získajte výsledky profesionálnej kvality na širokej škále papierov určených na laserovú tlač.

Využite naplno svoj rozpočet na tlač. Dvojité balenia originálnych tonerových kaziet HP LaserJet s vysokou kapacitou poskytujú vyššiu hodnotu ako samostatné kazety. Tlačte viac strán za menej peňazí s dvoma kazetami s vysokou kapacitou v jednom balení. Šetrite aj náklady na dopravu ? stačí objednať jeden produkt.

Nakupujte spotrebný materiál bez ťažkostí s HP SureSupply. Keď je čas nainštalovať novú kazetu, môžete veriť, že dizajn kazety HP urýchli a uľahčí výmenu kazety. Recyklujte staré tonerové kazety prostredníctvom programu HP Planet Partners.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Farba(y) tlačových kaziet

Čierna

 

Technológia tlače

Laser

 

Výdatnosť strán (čiernobiela)

Priemerná výťažnosť kazety je 6 900 bežných strán. Deklarovaná výťažnosť je založená na norme ISO/IEC 19752 a nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od tlačených obrázkov a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

 

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty

10 až 32,5 °C

 

Rozsah skladovacích teplôt

-20 až 40 °C

 

Skladovacia vlhkosť

10 až 90 % relatívnej vlhkosti

 

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)

344 x 227 x 228 mm

 

Hmotnosť balenia

2,6 kg

 

Čo obsahuje balenie

Záruka

Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že sa v ňom nevyskytujú chyby materiálu a spracovania.

 

Čo je v krabici

2 tonerové kazety

Sprievodca recykláciou

Parametre

Typ
Originálny