HUAWEI FreeBuds 4i, Bezdrôtové slúchadlá, čierne 55034192

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

55034192
Huawei

Popis

Štýl, ktorý zaujme

Štýlové puzdro, ktoré padne do ruky aj vrecka ako uliate. Svieži oválny dizajn s vysoko lesklým povrchom dodá slúchadlám neopozeraný a originálny dizajn, ktorý si zamilujete. Vyberte si z troch farieb - čiernej, červenej alebo bielej.

 

Ergonómia predovšetkým

HUAWEI Freebuds 4i sú vytvorené na mieru ľudskému uchu. Ich ergonomický tvar a nízka hmotnosť z nich robí doplnok, ktorý vás neunaví ani po hodinách počúvania. Noste je celý deň bez straty komfortu.

 

Pohlcujúce počúvanie

Senzory v HUAWEI Freebuds 4i inteligentne rozpoznajú rušivé zvuky okolia a nežiaduce zvuky odstráni. Vám zostane ničím nerušený rytmus obľúbených skladieb. Ponorte sa do hudby, tak ako nikdy. Duálny mikrofóny eliminujú zvuky aj pri hovore, takže druhá strana váš počuť jasne a zreteľne za každej situácie.

 

Bez hudby ani ranu

Pre časté presuny po meste alebo prácu v open office sú slúchadlá HUAWEI Freebuds 4i ako zrodené. Dlho trvajúci výdrž na batériu dáva možnosť užívať si počúvanie až po dobu 10 hodín. A keď sa vybijú, na cestu domov je nabijete skôr, než si urobíte desiatu. Technológia Quick Charge dokáže behom 10 minút doplniť energiu na 4 hodiny počúvania.

 

Zvuk, ktorý vás ohromí

Dynamický 10mm menič a citlivá polymérové ​​kompozitné membrána prinesie bohaté tóny, čisté vokály a výrazné basy, to všetko perfektne vyvážené. Nechajte sa ohromiť emóciami, ktoré takto malá slúchadlá dokážu reprodukovať.

 

Intuitívne dotykové ovládanie

Obe slúchadlá majú zabudovaný dotykový panel, ktorým ovládnete základné funkcie prehrávania jednoduchým dotykom na slúchadlo. Jednoduchým dvojitým ťuknutím zapnete / vypnete prehrávanie alebo zdvihnete / ukončíte hovor. Dlhým podržaním zapnete potlačenie okolitých hlukov alebo prepnete na Awereness mod pre jednoduchú komunikáciu s okolím.

 

Obsah balenia

HUAWEI Freebuds 4i

Silicone nástavce v troch veľkostiach

nabíjacie púzdro

USB-C nabíjací kábel

rýchla príručka a ďalšej dokumentácie