Kábel USB (2.0), Apple Lightning- USB A M, 1.2m, biely, Avacom, MFi certifikácia DCUS-MFI-120W

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 10,20 €

DCUS-MFI-120W
AVACOM

Popis

Kvalitný dátový a nabíjací kábel s MFi certifikáciou pre Apple iPhone, iPad, iPod s Lightning rozhraním. Rýchle dobíjanie aj prenos dát. Plochý tvar kábla zaistí pohodlnú obsluhu a dlhú životnosť.


XXX APPLE:iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Pro, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPod Nano 7th gen., iPod Touch 5th gen., iPod Touch 6th gen.

Dátový a nabíjací kábel s konektorom Lightning. Umožňuje prenášať dáta medzi Mac/PC a iPhonom, iPadom alebo iPodom.
Vhodný pre nabíjanie iPhonov, iPadov, iPodov...

Vďaka dĺžke 120cm ideálny k sieťovým nabíjačkám alebo nabíjačkám do auta. Kábel má certifikáciu MFi (Made For iPhone/iPod/iPad) a zaručuje tak plnú kompatibilitu s Apple produktami aj po aktualizácii firmwaru zariadenia. Kvalitný dátový a nabíjací kábel s konektormi USB 2.0 (M) - Ligthning (M) s maximálnou prenosovou rýchlosťou 480 Mbit/s. Poniklované konektory pre lepší kontakt. Telo konektoru je zalisované do pevného púzdra z ABS plastu. Plochý kábel o vonkajších rozmeroch 2,5 x 5,0mm a dĺžke 120cm, povrchový materiál TPE. Plochý profil kábla obmedzuje zamotávanie. 4 žilový kábel obsahuje vodiče vyrobené technológiou Tinsel wire (spletaná ohybná šnúra z viacerých vláken) a má zapletené oceľové vlákna pre spevnenie kábla v ťahu. Zosilnené prúdové vodiče pre rýchle nabíjanie. Samostatne odtienené dátové vodiče pre bezproblémový a rýchly prenos dát. Kábel je dodávaný v blistrovom balení.
Obsahom balenia je kábel v bielej farbe.