Kingston 960GB externý SSD IronKey Vault Privacy 80 USB 3.2, ( r/w 250 MB/s ), Encryption IKVP80ES/960G

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

IKVP80ES/960G
Kingston

Popis

Externý SSD Kingston IronKey Vault Privacy 80 je prvý inovatívny externý SSD disk Kingston nezávislý od operačného systému, hardvérovo šifrovaný a s dotykovou obrazovkou na ochranu údajov.
VP80ES chráni pred útokmi Brute Force a BadUSB pomocou digitálne podpísaného firmvéru. Ochrana pred útokmi hrubou silou šifrovane vymaže disk, ak sú heslá správcu a používateľa predvolene zadané nesprávne 15-krát za sebou. Disk má certifikáciu FIPS 197 s 256-bitovým šifrovaním XTS-AES pomocou zabezpečeného mikroprocesora s certifikáciou Common Criteria EAL5+ (CC EAL5+) a je kompatibilný s TAA.



VP80ES je vrodený ako odomykanie smartfónu a jednoduché presúvanie súborov myšou a je navrhnutý tak, aby chránil dáta a zároveň bol užívateľsky prívetivý. Vďaka intuitívnej farebnej dotykovej obrazovke a možnosti viacerých hesiel (správca a používateľ) s režimom číselného kódu PIN alebo prístupovej frázy je Vault Privacy 80ES lepší ako používanie internetu a cloudových služieb na ochranu údajov.



Či už ide o dôležité firemné informácie, klientske dokumenty alebo obrázky a videá vo vysokom rozlíšení, disk je ideálny pre malé a stredné podniky (SMB) až po tvorcov obsahu. Dodáva sa s dvomi adaptérovými káblami USB 3.2 Gen 1, USB Type-C® na Type-A a Type-C na Type-C, čo umožňuje jednoduché pripojenie k počítačom a iným zariadeniam. VP80ES je dokonalým spoločníkom, keď potrebujete zabezpečené dáta a obsah v teréne alebo na cestách, aby ste umožnili prenosnú produktivitu a pohodlie vo vašej dlani.



Správca môže povoliť heslo používateľa a nastaviť možnosti zabezpečenia, ako je napríklad konfigurácia požiadaviek na heslo nastavením maximálneho počtu zdieľaných pokusov, minimálnej dĺžky hesla 6-64 znakov a pravidiel pre alfanumerické heslá. Okrem toho môžete použiť znak „medzera“, ktorý uľahčuje zapamätanie prístupovej frázy ako zoznamu slov, nezabudnuteľného citátu alebo textu obľúbenej piesne. V opačnom prípade použite na odomknutie klávesnicu PIN rovnako ako na mobilnom zariadení a znížte počet neúspešných pokusov o prihlásenie a frustráciu klepnutím na tlačidlo „oko“, čím sa heslo zobrazí ako zadané.



Ako pridaná funkcia, keď sa zabudne heslo používateľa, heslo správcu možno použiť na prístup k údajom a obnovenie prístupu používateľa.



Výhody:

- Rýchlosť až 250 MB/s

- Certifikácia FIPS 197 s 256-bitovým šifrovaním XTS-AES

- Jedinečný intuitívny dotykový displej

- Možnosť viacerých hesiel (správca/používateľ) s režimami PIN/heslo

- Rozšírené možnosti zabezpečenia



Špecifikácia:

Form factor: externý

Rozhranie: USB 3.2 Gen 1, Typ C ( kompatibilné s USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1)

Kapacita: 960 GB

Materiál: kovový

Sekvenčné čítanie / zápis: 250 MB/s

Rozmery: 122.5 mm x 84.2 mm x 18.5 mm

Hmotnosť: 28,9 g

Obsah baleniať:Neoprenové cestovné púzdro, USB 3.2 Gen 1 C-to-C kábel, USB 3.2 Gen 1 C-to-A kábel

Prevádzková teplota: 0 ° C ~ 40 ° C

Teplota skladovania: -20 ° C ~ 60 ° C

Záruka / podpora: obmedzená 3-ročná záruka s bezplatnou technickou podporou

Kompatibilné s: Microsoft Windows®, macOS®, Linux, Chrome OS™ alebo iný systém podporujúci USB veľkokapacitné pamäťové zariadenie


Parametre

Kapacita disku
960GB
Rozhranie disku
USB 3.2
Typ disku
SSD