KOSS Slúchadlá GMR-540-ISO USB

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

GMR-540-ISO USB
Koss

Popis


Značka Koss patrí už dlho medzi obľúbené výrobca slúchadiel a ani tie herné si nezaslúži nič iné ako pochvalu. Hráči ocenia ako vydarený dizajn a vhodne zvolenej farby, ktoré budú určite ladiť s vybavením, tak i technické parametre. Výrobca sa navyše pustil do unikátneho 3D zvuku.

 

3D zvuk ohromí vaše uši

Zvuk je skutočne na jednotku. Rozsah dosahuje ohromujúcich hodnôt 15-22 000 Hz, čo je rozhodne nadpriemer. Koss si dal so spracovaním naozaj záležať, navyše integroval úplne novú technológiu, vďaka ktorej budete počuť otvorený 3D zvuk. Potešenie z hry bude ešte väčší.

 

Ľahká a pohodlná

Slúchadlá Koss GMR540 ISO sú prispôsobené pre dlhodobé nosenie. Sú ľahké, takže je na ušiach takmer neucítite. Navyše majú špeciálnu D profil, ktorý napodobňuje tvar ucha. Nič vás nikdy nebude tlačiť, a ešte zostane zvuk dokonale utesnený a smerovaný práve a len do vašich uší.

 

Rovno dva káble

Model je vybavený aj odnímateľným káblom. Ten kratšie meria 1,2 metra, dlhšie má potom celkovú dĺžku 3,6 metrov. Je len na vás, čo práve potrebujete. Niekedy je potreba dlhší šnúra, keď sa chcete vzdialiť od zariadení, inokedy sedíte naopak hneď pri počítači a dlhý kábel by bol iba na škodu.

 

Vychytaný mikrofón

Slúchadlá sú vybavené elektretovým mikrofónom s potlačením okolitého hluku a šumu, takže je zaistený naozaj veľmi kvalitný prenos zvuku, ktorý vám umožní pri hraní hier hovoriť jasne a bez skreslenia. S funkciou potlačenia okolitého hluku, tak budete naozaj perfektne počuť vy aj vaše rozkazy, a to za všetkých okolností.