LOGITECH F310, Gamepad USB 940-000135

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 37,20 €

940-000135
Logitech

Popis

Gamepad Logitech F310

Na rozdiel od joystickov sú gamepady využiteľné v ďaleko väčšom množstve hier. Medzi ktoré patrí hlavne športové, závodné a plošinovkovej hry. Tento model má veľmi efektívna výbavu a je vyvinutý pre počítačových hráčov , ktorí si chcú zahrať hry na gamepadu s dizajnom konzolového ovládača.

 

Hrajte nové aj staré hry

Aby bolo možné hrať ako staré i nové hry je tento gamepad vybavený unikátnym prepínačom, ktorý dokáže prepínať medzi dvoma najobľúbenejšími štandardy pripojenia XInput / DirectInput.

 

Hrajte na Vašom televízore

Spárovať tento gamepad môžete aj so službou Big Picture a umožní sa Vám prechádzanie služby Steam, surfovanie po internete, hranie hier a ďalších aktivít z pohodlia vášho kresla alebo gauča. Preniesť tiež možno vaše hry na službe Steam na televíznu obrazovku umiestnenú v obývacej izbe, kde zažijete tie správne herné okamihy.

 

Nevšedný rozvrhnutie tlačidiel

Tlačidlá na tomto gamepadu sú rozmiestnené nevšedne pri pohľade na iné herné počítačové ovládače. Výrobca vychádzal z osvedčeného dizajnu a rozvrhnutie tlačidiel, ktorý citeľne pripomína PlayStation ovládače . Vďaka tomu, vaše inštinkty navedú vaše ruky na známe rozvrhnutie a vy sa potom budete schopní rovno zapojiť napríklad do rozohraného herného súboja.

 

Exkluzívne D-PAD ovládač

Tento štyroch smerný klasický ovládací prvok bol oproti predchádzajúcim verziám vylepšený. Teraz už nie je usadený len na jednom stredovom bode, ale je vybavený štyrmi individuálnymi spínačmi , ktoré vysoko zvyšujú jeho presnosť.